Nog maar

10% vanaf €99 & 13% vanaf €159 op bijna alles

Tot -60% op meer dan 15.000 producten

Solarlampen met bewegingssensor

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Kleur
Incl. bewegingssensor
Hoogte (cm)
Toepassen
Prijs
Toepassen
Lichtstroom totaal (in lumen)
Merk
IP-codering
Lichtkleur (selectie)
Vorm
Veiligheidsklasse
Incl. schakelaar
Incl. afstandsbediening
Ingebouwd LED-licht
Materiaal
Lichtbron inbegrepen
Smart Home systemen
LED
Op batterijen
Zeewaterbestendig
Stijl
Diameter (cm)
Toepassen
Breedte (cm)
Toepassen
Lengte (cm)
Toepassen
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Toepassen
Wattage
Toepassen
173 artikelen
Filter
€ 480,84
€ 156,13
€ 48,39
adviesprijs - 20%
adviesprijs € 60,50
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 55,90
€ 109,90
€ 267,31
€ 406,62
€ 99,90
€ 53,24
€ 86,41
€ 376,11
€ 376,11
€ 81,90
adviesprijs - 5%
adviesprijs € 86,95
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 304,94
€ 47,68
€ 437,12
€ 447,29
€ 538,80
€ 894,68
€ 406,62
€ 101,90
adviesprijs - € 10,10
adviesprijs € 112,00
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 376,11
€ 409,90
€ 447,29
€ 48,39
adviesprijs - 20%
adviesprijs € 60,50
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 53,23
€ 73,55
adviesprijs - 20%
adviesprijs € 91,96
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 40,65
adviesprijs - 20%
adviesprijs € 50,82
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
adviesprijs - € 5,96
€ 123,94
adviesprijs - € 5,96
adviesprijs € 129,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
Pagina

Lampen op zonne-energie met bewegingsmelder zijn handig en verstandig

Sensor-lampen op zonne-energie zijn een uiterst praktische, coole en vooral milieuvriendelijke methode voor gemakkelijke highlights in uw tuin. Deze lampen lenen zich echter ook om tuinpaden, de oprit of zelfs de ingang van het huis veilig te verlichten. Want natuurlijk zijn er niet alleen lampen op zonne-energie als decoratieve verlichting, maar bijvoorbeeld ook als gevel- of tuinpadverlichting. Lampen op zonne-energie kunnen dus zowel decoratief als praktisch zijn.

Wat levert deze super praktische, coole en milieuvriendelijke lamp in combinatie met een bewegingsmelder op? Heel simpel! Een echt dreamteam. Vooral op tuinpaden, want het licht gaat pas echt aan als u het nodig hebt. Niet eerder en niet later. Zo bespaart u nog meer energie en beschermt u ook nog eens de lichtbronnen.

Sensorlampen op zonne-energie
Sensorlampen op zonne-energie
Sensorlampen op zonne-energie

Waar moeten de lampen op zonne-energie met bewegingsmelder geïnstalleerd worden?

Het is duidelijk dat tuinpadverlichting niet op de muur en een wandlamp niet op de rand van de stoep gemonteerd kan worden. Daar is geen twijfel over mogelijk. En toch: uw nieuwe lampen op zonne-energie moet u in principe daar plaatsen waar u deze nodig hebt. Houd er bij het kiezen van de plek echter ook rekening mee dat de lampen genoeg zon krijgen. Want zonder zon geen energie voor uw lampen op zonne-energie. En zonder energie voor de lamp geen licht. Zo is dat nu eenmaal. Dan moet u het sleutelgat 's nachts weer op goed geluk gaan zoeken. U kunt er bij de lampen op zonne-energie overigens het beste voor zorgen dat het zonnepaneel naar het zuiden gericht is. Want voor de lamp op zonne-energie geldt hetzelfde als voor een vakantie - zon zat!

Sensorlampen op zonne-energie

Onze tip: de plaats waar de lamp op zonne-energie kan of misschien wel moet staan en de plekken waar de zon schijnt, passen gewoon niet bij elkaar? Geen punt! Kies dan voor lampen op zonne-energie waarvan de zonnemodule niet direct op de lamp gemonteerd is, maar via een kabel met de lamp is verbonden. Zo kunt u de lamp plaatsen waar u deze nodig hebt en het zonnepaneel net om de hoek, waar voldoende daglicht is.

Vergeet niet: kies altijd de juiste beschermingsklasse voor uw lampen op zonne-energie! De beschermingsklasse voor de door u gekozen lamp vindt u terug in de productdetails. Ongeacht of de nieuwe lampen op zonne-energie in de tuin, op de binnenplaats of zelfs aan de gevel van het huis geplaatst worden - ze worden allemaal blootgesteld aan het weer en andere invloeden. Sommige wat meer, andere juist wat minder.

Welke bewegingsmelders zijn er en hoe stel ik deze correct in?

Eén ding vooraf: er zijn inderdaad verschillende bewegingsmelders. Allemaal hebben ze het doel om u het leven een beetje makkelijker te maken - met licht dat automatisch aan en uit gaat. "Bewegingsmelder" wordt in principe echter als algemene term gebruikt voor alle verschillende technologieën die gebruikt worden. Het bekendste type bewegingsmelder - ook buiten in tuinen en daarom ook voor lampen op zonne-energie - is een bewegingsmelder met infraroodtechnologie (ook wel PIR-sensor = passive infrared sensor genoemd). Met behulp van een pyrosensor reageert deze bewegingsmelder op veranderende warmtestraling binnen een detectiebereik.

En juist dit detectiebereik kan van lamp tot lamp verschillen. U kunt het beste bij de productbeschrijving kijken naar het detectiehoek en de detectiehoek om te bepalen welk type het beste is voor uw tuin. Voor een tuinpad bijvoorbeeld is een detectiehoek van 120 graden voldoende. 120 graden zijn niet genoeg voor u? U wilt 360 graden? Ook geen probleem! Die zijn er namelijk ook. U kunt deze dan meestal individualiseren met afdekkingen.

Maken lampen op zonne-energie met bewegingssensors ook gebruik van moderne LED-technologie?

Uiteraard. LED is immers niet meer de toekomst van verlichting, maar het is al de realiteit. En wat levert moderne LED-technologie in combinatie met milieuvriendelijke zonnetechniek en een super praktische bewegingsmelder op? Een nóg beter dreamteam! En dit alles in één enkele lamp - voor uw tuin! Wilt u nog eens horen wat de voordelen van LED zijn? Natuurlijk, hier zijn ze:

Moderne LEDs.....

  • besparen 90% stroom in vergelijking met gloeilampen en 60% in vergelijking met halogeenlampen

  • Geven onmiddellijk na het inschakelen 100% helderheid

  • hebben een zeer goede lichtkwaliteit qua kleurweergave en lichtkleur

  • zijn zeer compact en maken daardoor zeer slanke designs mogelijk

Sensorlampen op zonne-energie
Sensorlampen op zonne-energie

Zijn er lampen op zonne-energie met bewegingsmelders van roestvrij staal?

Van hoogwaardig kunststof, aluminium en ook met glas. Of zelfs van roestvrij staal. Lampen op zonne-energie met bewegingsmelders zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan materialen. Een van die materialen is inderdaad ook roestvrij staal. Waarom roestvrij staal? Heel simpel. Omdat roestvrij staal al sinds jaar en dag een echte klassieker is, vooral voor buitengebruik. En dat heeft een goede reden, uh... meerdere redenen: 

  • Roestvrij staal ziet er gewoon goed uit. Altijd. En overal.

  • Roestvrij staal is zeer stabiel.

  • Roestvrij staal is simpelweg ongevoelig voor corrosie.

  • Roestvrij staal is temperatuurbestendig.

  • Roestvrij staal is onderhoudsvriendelijk.

Sensorlampen op zonne-energie
Sensorlampen op zonne-energie
Sensorlampen op zonne-energie

Hoe lang gaat de accu mee?

Ik ben bang dat we daar geen algemeen antwoord op kunnen geven. Want hoe lang de accu meegaat, verschilt van model tot model. Hoe lang de lamp op zonne-energie brandt, hangt niet alleen af van het type lamp, maar ook van de kwaliteit ervan. Om precies te zijn: van de kwaliteit van de accu en van de lichtbronnen die 's avonds branden. En - heel belangrijk - van de zonne-energie die overdag werd opgenomen. De lichtduur kan dus variëren van 5 tot 20 uur. In de regel branden de meeste lampen op zonne-energie echter 8 tot 10 uur zonder problemen.

Zijn er lampen op zonne-energie met bewegingsmelders en met grondspies?

Niet alleen licht precies op het moment dat u het nodig hebt, maar ook precies waar u het nodig hebt. Zelfs als deze plaats van tijd tot tijd verandert. U denkt dat dit niet mogelijk is? Het is wél mogelijk, dat kunnen we u vertellen. En wel met lampen op zonne-energie met bewegingsmelders - en met grondspies? Ja, die bestaan echt. En ze zijn superhandig. Want deze lampen...

  • gebruiken zonne-energie om 's avonds het pad naar uw huis te verlichten.

  • Maar echt ook alleen maar als u daadwerkelijk over dat pad loopt. En anders niet. Dan blijft het licht uit. Zo bespaart u veel energie en beschermt u ook nog eens de lichtbronnen.

  • En dankzij de grondspies kunt u de lampen op elk moment eenvoudig op een andere plek in de grond steken. Precies zoals u het wilt hebben. Zonder op funderingen te hoeven letten, zonder een gecompliceerde installatie en zonder kabels te hoeven leggen.

Wist u dit al? Bij lampen met bewegingsmelders moet u eigenlijk altijd LEDs gebruiken. Immers: LED-lampen geven onmiddellijk 100% helderheid zonder enige vertraging. Gloeilampen en halogeenlampen weliswaar ook, maar dit zijn eigenlijk geen alternatieven meer. En spaarlampen dan? Nee, ook geen goede keuze! Omdat deze een aanloopfase hebben. En een bewegingsmelder die pas licht geeft als het al te laat is, daar heeft niemand iets aan.

Meer laten zien Toon minder

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2024 Lampenwelt GmbH