Staande ventilatoren/ tafelventilatoren

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Een fris windje door tafelventilatoren en staande ventilatoren

  Wanneer de buitentemperatuur omhoog schiet, wordt ook de lucht thuis of op kantoor ondraaglijk warm en benauwd. Wie geen airco heeft, moet terugvallen op een ventilator om wat frisse lucht te krijgen. Er zijn in principe drie soorten ventilatoren: plafondventilatoren, tafelventilatoren en staande ventilatoren. Ze zorgen alle drie voor een betere luchtcirculatie, maar ze kunnen de kamertemperatuur niet laten dalen. Door een staande of tafelventilator wordt de lucht in beweging gebracht; dat ervaart onze huid als afkoeling.

  Tafelventilator - afkoeling voor één persoon

  De tafelventilator is het kleinste model ventilator. Omdat hij zo klein is, is hij bijvoorbeeld goed te gebruiken op een bureau. Maar omdat een tafelventilator maar weinig vermogen heeft, veroorzaakt hij geen flinke luchtstroom, zodat slechts één of maar weinig personen kunnen profiteren van het effect ervan.

  Staande ventilator - meer dan een klein windje

  Wilt u een verbetering van de luchtcirculatie in een hele ruimte, dan is een staande ventilator beter geschikt dan een tafelmodel. De kop van de staande ventilator, d.w.z. de as met de waaier, staat verhoogd op een voet; de hoogte van de voet is bij veel modellen instelbaar. Bij sommige staande ventilatoren heeft de voet wieltjes, zodat deze'"windmachine" op verschillende plaatsen in de kamer neergezet kan worden. Bij staande ventilatoren - trouwens, bij alle ventilatoren - moet men op het vermogen letten. De maat en het vermogen van een ventilator zijn bepalend voor de luchtstroom die wordt opgewekt.

  Zowel staande als tafelventilatoren hebben een snoer, dus u moet er op letten dat het "frisse briesje" geen struikelblok wordt.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.