Zaklantaarns outdoor

Outdoor-zaklamp - robuuste hulp in de vrije tijd

Mobiele verlichting is voor kampeerders, mensen die aan extreme sporten doen en avonturiers erg belangrijk, daarom zijn zaklampen onmisbaar voor outdoorliefhebbers. De mobiele lamp in de vorm van een outdoor-zaklamp zorgt voor het juiste zicht op ruw terrein, bij het duiken in donkere wateren of bij spannende grottentochten. Zaklampen voor de buitensport moeten zonder twijfel zeer robuust zijn en daarom vervaardigd zijn uit speciaal materiaal. Met materialen zoals polypropyleen, natuurrubber of aluminium voldoen outdoor-zaklampen aan uiteenlopende vereisten. Zo moet een outdoor-zaklamp voor een duiker -ook in diepe wateren - waterdicht zijn en de zaklamp voor de kampeerder zo mogelijk ook nog een lange levensduur hebben.

Lampen en stroomvoorziening bij outdoor-zaklampen

Veel outdoor-zaklampen werken op gangbare batterijen. Afhankelijk van het gebruikte lampje, al dan niet energiezuinig, is de levensduur langer of korter. Bij een outdoor-LED-zaklamp heb je lang plezier van de batterijen of accu's. Minder betrouwbaar dan outdoor-zaklampen zijn die lampen, die door zwengelen of schudden korte tijd opgeladen zijn.

Uitgevoerd met xenon- of kryptonlampen zorgen outdoor-zaklampen voor maximaal vrijetijdsplezier, omdat ze maximale lichtsterkte hebben. Xenon- en kryptonlampen geven 200% meer en sterker licht vergeleken met gewone gloeilampen. Zaklampen uitgevoerd met LED's bieden voor buitensport de ideale combinatie van duurzaamheid en zuinigheid.

De uitvinding van de zaklamp

Natuurvrienden hebben de uitvinding van hun mobiele lamp, de outdoor-zaklamp, o.a. te danken aan een Engelsman, David Misell. In 1899 vroeg Misell patent aan voor zijn idee van mobiele verlichting en verkocht het aan een Amerikaans bedrijf.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.