1-fase rail

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  1-fase railverlichting

  Volledig individuele, slimme ruimteverlichting

  3-fase railverlichting

  Wanneer wordt een railsysteem gebruikt in plaats van een plafondlamp?

  Grote ruimtes, keukens met meerdere werkplekken of lange eettafels zijn maar zelden met één enkele lamp te verlichten. Als er maar een stroomaansluiting voorhanden is, dan kan een 1-fase railverlichting gebruikt worden om de complexe ruimte in zijn geheel te verlichten.

  Wat is een 1-fase railverlichting?

  Bij een 1-fase railverlichting worden alle op de rail gemonteerde lampen via een gemeenschappelijke stroomvoerende geleider bediend. Omdat de lampen samen een elektrisch circuit vormen, kunnen meerdere lampen samen in- en uitgeschakeld en gedimd worden.

  Zo is een persoonlijk lichtconcept voor de individuele ruimtesituatie te creëren. De railsystemen worden ook gebruikt in bijvoorbeeld studio's of bij de etalageverlichting. Hierbij is het absoluut een voordeel dat de lampen steeds opnieuw op de rail geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn deze perfect aan te passen aan veranderende inrichtingen.

  3-fase railverlichting
  3-fase railsysteem

  Wat is het verschil tussen een 1-fase en 3-fase railverlichting?

  Een 3-fase railverlichting beschikt over drie stroomvoerende geleiders. Dit betekent dat verschillende lampengroepen afzonderlijk geschakeld kunnen worden op hetzelfde railsysteem, d.w.z. verdeeld over de 3 fasen. Dit biedt veel flexibiliteit in zowel de particuliere als de commerciële sector.

  Wilt u meer weten over 1-fase en 3-fase railverlichting of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.