3-fase rail

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  3-fase railverlichting

  Verstandig ingedeelde verlichting

  3-fase spotjes op rail

  Wanneer wordt een railsysteem gebruikt in plaats van een plafondlamp?

  Vooral in grote ruimtes of ruimtes met veel hoeken is één plafondlamp vaak niet voldoende. Toch is er in dergelijke ruimtes vaak slechts één elektrische aansluiting. Met een 3-fase railsysteem is deze aansluiting te gebruiken om de ruimte op complexe wijze te verlichten.

  Bijvoorbeeld: een gecombineerde eet- en keukenruimte waar de eerste fase voor de algemene ruimteverlichting is, de tweede voor de werkplekverlichting en de derde voor de lampen boven de eettafel.

  Wat is een 3-fase railsysteem?

  Een 3 fase railsysteem kan worden aangesloten op drie stroomvoerende geleiders. De gemonteerde lampen worden elk via één van de fasen geschakeld. Hierdoor kunnen verschillende lampen in- en uitgeschakeld alsmede gedimd worden.

  De afzonderlijke schakelmogelijkheden bieden veel flexibiliteit in thuissituaties. De 3-fase railverlichting wordt echter vooral gebruikt voor de verlichting van winkels, galerieën en  tentoonstellingen.

  3-fase-railverlichting
  3-fase-railverlichting

  Wat is het verschil tussen een 1-fase en 3-fase railverlichting?

  Een 1-fase railverlichting beschikt over slechts één stroomvoerende geleider. Alle gemonteerde lampen kunnen daarom alleen tegelijkertijd in- en uitgeschakeld en gedimd worden

  Wilt u meer weten over 3-fase railverlichting of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.