Aanbouwverlichting

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Meubelaanbouwlampen geven uw meubels een bijzonder accent!

  Een meubelaanbouwlamp bevestig je, zoals de naam al zegt, aan of op een meubel. Aanbouwlampen nemen meer plaats in dan inbouwlampen, omdat ze niet in het meubel worden ingebouwd. Aanbouwlampen zijn praktisch voor het verlichten van donkere hoeken bij kasten, vitrines en planken. Ook werpen ze letterlijk en figuurlijk nieuw licht op uw meubels. Meubelaanbouwlampen worden meestal op hout gemonteerd. Daarom is het belangrijk om op het brandpreventiesymbool "M" te letten. Dit keurmerk geeft de garantie dat er door warmteafgifte van de lamp geen brandgevaar ontstaat.

  Voordelig en veilig: LED-aanbouwlampen voor meubels

  Voor de meubelaanbouwlampen zijn de moderne LED's heel praktisch en eenvoudig toepasbaar. Ze geven bijna geen warmte af. Er is dus geen gevaar dat het meubel waaraan ze gemonteerd zijn, vlam vat. Bijkomend voordeel van LED-aanbouwverlichting voor meubels is het uitgebreide kleurenpalet. Dat biedt vele mogelijkheden om te variëren. Een meubelaanbouwlamp met LED's maakt van elke kast, vitrine of plank een kleurrijk schouwspel.

  Meubelaanbouwlampen - sfeermakers in elke ruimte

  Aanbouwlampen zijn multifunctioneel. Ze verlichten de boekenplanken met daarop uw eigen bibliotheek, maar ook de vitrinekast waarin u gewonnen prijsbekers etaleert. Ze brengen accenten aan en geven tegelijk indirect licht dat de hele ruimte in een sfeervolle atmosfeer hult . Ons assortiment meubelaanbouwlampen biedt voor elk wat wils. Van klassieke ronde lampen tot kleurige LED-lightstrips.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.