Design-kroonluchters

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Geavanceerde verlichting: Design- en stijlkroonluchters

  Italië staat voor zon, zee en strand en is daarom voor veel mensen een erg geliefd vakantieland. Heel veel mensen gaan dan naar Venetië. Maar er is een klein, tamelijk onbekend eilandje, dat daar vlakbij ligt: Murano. Al eeuwenlang wordt daar het prachtige murano-glas gemaakt, dat nog steeds de basis vormt voor prachtige luchters. De kroonluchters waarin gekleurd murano-glas verwerkt is, geven een extra schitterend licht. Het is dus ook niet verwonderlijk dat de ´Zonnekoning´ Lodewijk de 14e, de uitstraling van de kroonlampen al geweldig vond.

  Design- en stijlkroonluchters: uniek en bijzonder

  Stijlkroonluchters moeten vaak aan hoge eisen voldoen. Veel stijl- en design kroonluchters zijn unieke interieurobjecten. Vaak wordt zo'n lamp ontworpen naar de persoonlijke wens van de opdrachtgever, en daar hangt een prijskaartje aan. Vooral de kaarsenkronen met kristallen versiering stralen unieke weelderigheid uit. Door deze kristallen zorgt deze kroonluchter voor bijzondere lichteffecten.

  Design- en stijlkroonluchters - elegant en klassiek

  Ook in een strak interieur vormt zo'n design kroonkandelaar een prachtig accent. Onze luisterrijke design en stijlkroonluchters staan hier geweldig. Er zijn ook zeer strakke stijlkroonluchters, die nauwelijks als kroonluchter te herkennen zijn. In dit verband betekent 'strak' dus niet dat bij zulke luchters geen golvende vormen en versieringen aanwezig zijn. Juist de moderne ontwikkelingen, zoals de toepassing van LED's (lichtdiodes) geeft de hedendaagse designer bij het ontwerpen van een kroonluchter enorme stylingsmogelijkheden. De compactheid van de LED's geeft de ontwerper de kans om zijn creativiteit bij het ontwerpen van de lampen te laten spreken. Omdat LED-verlichting relatief energiezuinig is, zorgt de eigenaar van zulke design- en stijlkroonluchters ook dat de energiekosten beperkt blijven.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.