TIPS

Gevelverlichting

Voor huizen & commerciële gebouwen

Gevelverlichting die gebouwen in het donker stijlvol verlichten is al lang standaard voor kerken, musea en dergelijke. Ook bij commerciële gebouwen zorgt een zorgvuldig ontworpen gevelverlichting voor een aantrekkelijk samenspel tussen licht en schaduw. De voordelen van discreet in het licht badende buitenmuren zijn ook in de particuliere sector geliefd: het licht zorgt voor meer comfort, veiligheid én een uitnodigende ambiance. Goed ontworpen objectverlichting voor trappen en bomen in woonhuizen en voor bijvoorbeeld fonteinen en standbeelden in de openbare ruimte is ook niet meer weg te denken.


Gevelverlichting met wandlampen voor woonhuizen

LED-gevelverlichting is op uiterst verschillende manieren toe te passen, afhankelijk van het huis en de smaak. Up-&-down-verlichting is populair voor eengezinswoningen en appartementsgebouwen. Hierbij schijnt het licht naar boven en naar beneden voor een indrukwekkende lichtshow op de muren. De muur kan buiten kan ook verlicht worden met behulp van inbouwlampen of wandlampen waarvan het licht alleen naar boven of alleen naar beneden straalt. Als de lamp is uitgerust met een schemersensor en timer, dan gaat het licht pas aan als het donker wordt. Al naar gelang de wensen van de klant kan het licht op een later tijdstip automatisch weer uitschakelen.


Particuliere huizen van onderen uit verlicht met stralers

Gevels kunnen met grondstralers, in de grond voor de buitenmuren geplaatst, harmonieus verlicht worden. U kunt stralers permanent installeren of flexibel plaatsen met een grondspies. Op regelmatige afstanden van elkaar geplaatste grondstralers verlichten de huismuur op zachte wijze, zodat de paden rondom het huis ook in het donker veilig begaanbaar zijn. Bovendien is een goed verlichte omgeving een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers.


Gevelverlichting voor commerciële gebouwen

Voor commerciële gebouwen raden we een professioneel ontworpen gevelverlichting aan, zodat klanten en werknemers het gebouw veilig kunnen betreden. Afhankelijk van de locatie van de parkeergarage is het ook mogelijk om deze, althans gedeeltelijk, te verlichten met de buitenwandlampen van het bedrijfsgebouw. Bovendien maakt u met gevelverlichting het bedrijfsgebouw, met inbegrip van de bedrijfsnaam en het logo, van veraf gemakkelijk herkenbaar - aan of naast drukke wegen is dit zeker de moeite waard voor de merkherkenning.


Objectverlichting

In de openbare ruimte zijn 's nachts verlichte fonteinen en standbeelden een vertrouwd beeld. Dergelijke objectverlichting kan ook worden toegepast met verschillende soorten lampen op het bedrijfsterrein of op in de tuin bij u thuis. De optie om planten en bomen vanaf de invallende schemering zacht te verlichten, is populair. Met een goed ontworpen verlichting maakt u trappen veiliger en bovendien zien verlichte trappen er stijlvol en uitnodigend uit, zelfs na zonsondergang.


Slimme gevelverlichting

Homogeen oriëntatielicht, een romantische en gezellige lichtstemming of juist een uitbundige feeststemming: Slimme buitenlampen voor de gevel zijn een verrijking voor de buitenruimte. U kunt deze verlichting op elk moment eenvoudig via een app, afstandsbediening of door middel van spraakbediening opnieuw configureren. Bekende systemen zoals Philips Hue, Innr Lighting of Eglo Connect bieden verschillende netwerklampen met RGB-kleurverandering, een instelbare kleurtemperatuur en programmeerbare lichtschema's. Bijzonder handig is de koppeling met sensoren, zoals de mobiele bewegingsmelder op batterijen van Philips Hue.


Verlichtingsontwerp voor elk verlichtingsproject

Voor grote en kleine commerciële verlichtingsprojecten bieden wij deskundig verlichtingsadvies op maat. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


FAQ: veelgestelde vragen over gevelverlichting

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.