Kerstfiguren buiten

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Kerstfiguren voor buiten met verlichting

  Welke kerstfiguren voor buiten zijn er verkrijgbaar?

  Lichtgevende sneeuwpoppen, Kerstmannen en rendieren zien we altijd vaak tijdens het koude seizoen. Ze krijgen gezelschap van steeds meer andere verlichte figuren, die na Kerstmis nog langer buiten kunnen blijven staan: ijsberen, pinguïns, vossen en zelfs trendy eenhoorns verfraaien de wintertuinen.

  LED-kerstfiguren buiten
  fonkelend led rendier ip44 staand
  Kerstman verlichting buiten

  Welke lichtbron bevatten kerstfiguren voor buiten?

  Bijna elk kerstfiguur voor buiten gebruikt LEDs. De lage energiebehoefte van deze verlichtingstechnologie houdt de elektriciteitskosten laag. Daarnaast zijn LEDs uiterst duurzaam, zodat de nieuwe LED-lichtfiguur gegarandeerd vele jaren plezier geeft.

  Bovendien maakte LED-lampen een trend mogelijk die steeds duidelijker wordt: de trend naar lichtgevende silhouetten. Figuren worden afgebeeld als stralend mooie contouren. Dit is een verfrissende kijk op de jaarlijkse kerstverlichting, maar is absoluut niet minder feestelijk.

  slee met kerstman silhouet neoled
  Kerstfiguur vos verlichting buiten

  Waar moet ik in het algemeen op letten bij kerstverlichting voor buiten?

  Over het algemeen moet u ervoor zorgen dat uw buren geen last hebben van uw kerstverlichting. Ook dient u de wettelijke nachtrustperiodes van 22.00 tot 6.00 uur in acht te nemen.

  Voor wat betreft de lampen zelf moet u er bij elk gekozen kerstfiguur op letten dat het ook echt geschikt is voor gebruik buitenshuis. Kerstfiguren voor buiten hebben vanwege de weersomstandigheden voorzien van een hogere beschermingsklasse, meestal IP44, zodat ze de winter goed doorkomen.

  Hebt u een goede tip nodig op het gebied van kerstfiguren voor binnen en buiten? Of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Dan helpen onze experts u graag verder: naar het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.