Kerst-trends

Sprankelende kerstmagie

Energiebewust en gezellig tegelijk


Cozy Scandi Flair


Klassiek-nostalgische lichtsfeer


Sprankelende Buitenverlichting


Lichtgevende LED-decoratie


Groenblijvende kerstboom


Magische kerststerren


Lichtketting van klassiek tot smart


Checklist: energiebewuste kerstverlichting

LED in plaats van gloeilamp

LED in plaats van gloeilamp

Wij gebruiken onze kerstversiering vaak al jaren - soms zelfs nog lichtsnoeren met gloeilampen of kerststerren met halogeenlampen. Dan is het de moeite waard om over te schakelen op LED om tot 90% . energie te besparen. Het is goed mogelijk dat de hele kerstverlichting dan niet meer elektriciteit verbruikt dan een enkel stuk decoratie vroeger.

licht uit

Licht uitdoen

Voor onze huisverlichting houden we hier al lang rekening mee: als het licht niet nodig is, bijvoorbeeld in kamers waar we niet vertoeven of in gangen, schakelen we het uit. Dit werkt ook met kerstverlichting. We beperken de duur van hun verlichting, bijvoorbeeld door de decoratie 's nachts uit te schakelen.

Automatische uitschakeling

Automatische uitschakeling

Zodat we op de bank kunnen wegdommelen zonder ons zorgen te hoeven maken over het uitschakelen van de verlichting, hebben veel moderne kerstproducten een ingebouwde timer die ze bijvoorbeeld na 6 uur automatisch uitschakelt - en na 18 uur weer inschakelt. Aparte timers of een integratie van de verlichting in de smart home maken een nog preciezere instelling mogelijk.

Tijdloze kerstversiering

Tijdloze kerstversiering

Duurzaamheid in plaats van kortstondigheid: ook bij kerstverlichting gaan we voor objecten waar we volgend jaar naar uitkijken. Moderne kerstversieringen zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan - bijvoorbeeld in het tijdloze Scandi-design. Dit vermindert de afvalproductie en ontlast zo ons milieu. .

Hernieuwbare grondstoffen

Hernieuwbare grondstoffen

Lampen uit hernieuwbare grondstoffen zijn geen trend, maar maken deel uit van het moderne milieubewustzijn. Ook in de kerstverlichting worden sierlijke decoratieve creaties gemaakt van papier, hout, rotan of jute die duurzame kerstmagie uitstralen.

Netwerken en afstandsbediening

Netwerken en afstandsbediening

Je bent uitgenodigd voor een etentje en bent thuis vergeten het licht uit te doen: dat is wanneer kerstversiering in het spel komt die in een netwerk met smart home is opgenomen en onafhankelijk van de locatie kan worden aangepast, bijvoorbeeld een kerstster met smart plug. Dit is een adapter tussen de stekker en het stopcontact die de ster onderdeel maakt van het smart home-netwerk.

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.