Puur natuur! Rotan, bamboe, marmer & co.

Puur natuur!
Rotan, bamboe, marmer & co.

Natuurlijke materialen zoals hout, kurk, bamboe of papier zijn helemaal hip. Ze kunnen prachtig gecombineerd worden met stijlen zoals japandi, boho, scandi of cottage. Marmer, rotan, vilt & co. zien er ook geweldig uit in combinatie met andere materialen.

FLOS Arco | 3510003

Marmer is chique

Marmer is chick

~ Nobel en stijlvol ~

Lampen uit marmer zijn een must-have voor liefhebbers van stijlvolle interieurtrends. Eén ding is zeker: niet alle soorten marmer zijn hetzelfde. Afhankelijk van de samenstelling worden verschillende kleuren en patronen gecreëerd - unieke creaties gegarandeerd.

Hier bekijken
Hellum | 4523536 & 4523537

Sfeervol met papier

Sfeervol met papier

~ Gezellige sfeer ~

De met de hand gevouwen lampenkappen staan garant voor een sfeervol licht. Het natuurlijke materiaal past op harmonieuze wijze bij verschillende woonstijlen.

Hier bekijken
Eglo Amsfield | 3032304

Gezellig met bamboe

Gezellig met bamboe

~ Duurzaam & trendy ~

Behalve in Europa is bamboe overal ter wereld thuis. De snel hernieuwbare grondstof vindt zijn weg naar ons continent voor verdere verwerking. Als trendmateriaal voor verlichtingsontwerpen doet bamboe denken aan fijne houten elementen en zorgt het voor een gezellige sfeer.

Hier bekijken
Trio Lighting Rotin | 9005296

Rotan is stijlvol

Rotan is stijlvol

~ Wekt vakantiegevoelens ~

Interieurarchitecten hebben rotan opnieuw tot leven geroepen - niet alleen op het gebied van meubels, maar ook op het gebied van verlichting. In veelzijdige kleurnuances van licht tot donkerbruin is het rotanvlechtwerk perfect voor moderne verlichting.

Hier bekijken
Lampenwelt.com Silva | 9624305

Creatief met kurk

Creatief met kurk

~ Knus ~

Kurk zorgt voor een huiselijke en warme sfeer - in combinatie met warmwit licht een echte garantie voor een gezellige sfeer. Vooral in combinatie met marmer, glas of textiel is kurk het trendmateriaal voor bijzondere verlichtingsideeën.

Hier bekijken
Lindby Lenna | 9620680

Beton als statement

Beton als Statement

~ in Industrial Style ~

Neem kalksteen, zand en grind en er ontstaat beton, een materiaal dat onmisbaar is in een interieur. De beste match voor industrial chic is beton. Het natuurlijke mengsel is echter ook geschikt voor minimalistische verlichtingsideeën.

Hier bekijken
Moree Alice | 6537099

Lang leve vilt

Lang leve vilt

~ Een mooie mix ~

Verschillende materialen zijn geschikt voor de productie van de trendy, meestal grijze stof: Vilt kan bijvoorbeeld van schapenwol, katoen, zijde of hennep worden gemaakt. Een lampenkap uit vilt verspreidt een uiterst huiselijke en warme sfeer.

Hier bekijken
Kare Nature Straight | 5517695

Huiselijk met hout

Huiselijk met hout

~ van robuust tot edel ~

Hout is het trendmateriaal bij uitstek om een natuurlijke stijl te creëren. Met hout zijn zo veel verschillende creaties mogelijk en kunnen de creatiefste ideeën omgezet worden. Het is verkrijgbaar in alle bruintinten en alle denkbare structuren.

Hier bekijken
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.