LED-buitensokkel

LED-buitensokkel: duurzaam en efficiënt

De tuin is het uithangbord van een woonhuis en vaak de trots van de huiseigenaar. Om de ruimte om het huis ook 's nachts tot haar recht te doen komen is een doordacht lichtconcept aan te raden, afgestemd op de behoefte van de bewoner. Dit concept kan met verschillende buitenlampen gerealiseerd worden, bijvoorbeeld door LED-buitensokkel.

Lichtaccenten in de tuin met LED-buitensokkel

Handig geplaatste LED-sokkellampen geven niet alleen sfeer, maar verhogen ook de veiligheid. Hun licht toont bij schemer en duisternis de afstapjes en treden en verkleint het risico van struikelen. Bovendien bieden LED-sokkellampen de mogelijkheid om prachtige lichtaccenten te creëren - bij bloembedden of om alleenstaande planten mooi te laten uitkomen.

LED-buitensokkel met afstandsbediening

LED-sokkellampen met afstandsbediening en kleurwisselfunctie zijn bijzonder comfortabel. Met de afstandsbediening kun je individuele kleuren kiezen en daardoor verschillende lichtsferen selecteren. Gebruik je verplaatsbare LED-sokkellampen, en geen vast gemonteerde, dan kan de lamp flexibel ingezet worden. Vaste LED-sokkellampen worden daarentegen meestal gemonteerd op stenen of betonnen sokkels. Doordat ze duidelijk door voorbijgangers en bezoekers zichtbaar zijn, hebben ze ook een representatieve functie. Ze kunnen deze representatieve functie ook relatief lang vervullen, doordat ze voorzien zijn van duurzame LED's (lichtdioden). De lichtdioden zijn bovendien zeer robuust en efficiënt. LED-sokkellampen behoren tot de buitenlampen en moeten daarom bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden: Hitte, vorst of vocht. Daarom moet men bij aankoop van LED-sokkellampen letten op een toereikende beschermingsklasse. Vanaf beschermingsklasse IP44 zijn ze voldoende veilig. Daarmee is de buitenlamp beschermd tegen eventueel spatwater en vuile deeltjes, groter dan 1 mm. De afkorting "IP" staat hier voor "Ingress Protection" (bescherming tegen binnendringen).


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.