LED-buitenspots

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  LED buitenspots: universeel inzetbaar

  's Avonds als de zon is ondergegaan, komt naast de noodzakelijke binnenverlichting ook de buitenverlichting aan de orde. Hiervoor zijn LED buitenspots een nuttige investering om bijvoorbeeld de entree van het huis te verlichten. LED buitenspots zijn energiezuinig, hebben een relatief lange levensduur en zorgen gegarandeerd voor een laag stroomverbruik. Door het geringe energiegebruik van de LED buitenspots kunt u tot wel 90 procent aan energie besparen. Dit komt doordat de LED's van de LED buitenspot de energie efficiënter kunnen benutten. Hierdoor zijn ze in vergelijking met andere lichtbronnen, zoals de traditionele gloeilamp, aanzienlijk zuiniger. De LED's van LED buitenspots zetten de energie die ze gebruiken namelijk grotendeels om in licht

  Gebruiksmogelijkheden van LED buitenspots

  Veel LED buitenspots zijn zowel voor verlichting van de vloer als voor de montage aan de wand geschikt. In het kader van veiligheidsverlichting zijn LED buitenspots voor de verlichting van trappen en straten eigenlijk onmisbaar. LED buitenspots zijn ook geschikt voor de verlichting van gevels van hoge gebouwen. Extra mooi zijn de draaibare LED buitenspots, omdat het licht dan naar boven en onder wordt geleid.

  Het decoratieve aspect van de LED buitenspot

  Het decoratieve van de LED buitenspot mag ook niet vergeten worden. Zo kunnen LED buitenspots in de tuin voor prachtige lichteffecten zorgen. Een beeld of een fontein kan bijvoorbeeld met de LED buitenspot naar voren worden gehaald. Een LED buitenspot kan ook voor de belichting van struiken en andere planten dienen. Bovendien zijn er ook LED buitenspots op zonne-energie, waarbij het licht in de schemering automatisch aan gaat en bij voldoende licht weer uit gaat.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  € 10 korting

  *Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.