Lichtslingers binnen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Lichtslingers voor binnen

  Trendy verlichtingsaccenten voor lente, zomer, herfst en winter

  Wanneer kan ik een lampjes slinger gebruiken om te versieren?

  Lichtslingers of lampjes slingers zijn het hele jaar door een mooie blikvanger, dus er is altijd wel een gelegenheid om deze te gebruiken om te versieren. Natuurlijk zijn sommige modellen alleen geschikt voor een bepaald seizoen, bijvoorbeeld de draadloze verlichting voor de kerstboom. De meeste lichtslingers zijn echter heerlijk neutraal en maken soms het hele jaar elke gelegenheid net wat sfeervoller.

  lichtslinger binnen
  Een echte blikvanger maken van willekeurige glazen flessen met micro-LED-lichtslingers erin is erg trendy.
  lampjes slinger binnen Millie
  Of het nu voor een bruiloft is, voor op de boekenplank of op het dressoir - lichtslingers passen overal en altijd.
  LED lampjes slinger binnen
  Het gloeilampontwerp is bijzonder geliefd – maar bij LED-lichtslingers hoeft u de lichtbronnen niet meer te vervangen.
  lampjes slinger binnen Jutta

  Hoe kan ik een lichtslinger binnen ophangen?

  De meeste lichtslingers hebben ofwel een stekker of ze werken op batterijen. Daarom kunnen deze bijna overal binnenshuis gebruikt worden.  Als u de lichtketting ter decoratie stevig aan bijv. een muur of het plafond wilt bevestigen, dan is dubbelzijdige plakband vaak al voldoende vanwege het geringe gewicht. Voor ruwe oppervlakken raden we enkele spijkers of schroeven aan om de lichtslinger op zijn plek te houden. Andere opties zijn nietjes of spijkerklemmen.

  Als u de lichtslinger in de kerstboom wilt hangen, dan wordt tegenwoordig aangeraden om over te tappen op een draadloze lichtketting op batterijen. U kunt de afzonderlijke LED-kaarsjes dan vrij op de takken plaatsen en bovendien gemakkelijk verplaatsen. Natuurlijk bestaat het klassieke lichtsnoer met kabel dat je in de hangt ook nog steeds.

  lampjes slinger binnen
  Lichtslingers kun je overal als decoratie aanbrengen. Naar behoefte kunt u deze gemakkelijk met weinig toebehoren monteren.
  lampjes slinger binnen kerstverlichting
  Nooit meer kabelspaghetti. voor de kerstboom raden we draadloze LED-lichtkettingen aan. In elke kaars zitten AA- of AAA-batterijen.

  Kan ik lichtslingers voor binnen ook buiten gebruiken?

  Nee. lampjes slingers voor binnen zijn niet geschikt voor gebruik op een terras, op het balkon of in de tuin. Hiervoor zijn speciale lichtkettingen voor buiten verkrijgbaar. Het verschil ligt in de hogere beschermingsklasse vanaf IP44 van lampjes slingers voor buiten. Deze zijn dus beschermd tegen spatwater en vaste vreemde voorwerpen>= 1 mm. Dit betekent dat deze lampjes slingers bestand zijn tegen de weersomstandigheden waaraan deze blootgesteld worden, vooral in de herfst en de winter.

  Hebt u behoefte aan goed advies over decoratie met lichtslingers voor binnen of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Dan helpen onze experts u graag verder: naar het contactformulier.

  lichtslinger binnen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.