Marokkaanse / oosterse hanglampen

Marokkaanse en Oosterse hanglampen zorgen voor sfeervolle lichteffecten

De laatste jaren zijn Marokkaanse en Oosterse hanglampen steeds populairder geworden. Geen wonder, want deze hanglampen zijn echte sfeermakers! Deze sprookjesachtige lampen doen meteen denken aan de sprookjes van 1001 nachten, zoals “Aladin en de wonderlamp” of “Sinbad de Zeeman”. Deze oosterse lampen hebben een magische uitstraling, maar er zal jammer genoeg niet zo snel een geest uit de lamp komen. Wel vervullen Marokkaanse hanglampen de wens naar sfeervolle verlichting met bijzondere lichtpatronen in de kamer. 

Bijzondere lichteffecten met Marokkaanse en Oosterse hanglampen

Met een enkele Marokkaanse hanglamp kunt u uw kamer al een bijzondere touch geven. Marokkaanse en Oosterse hanglampen geven een basic interieur al snel de nodige flair en dragen bij aan meer romantiek. Hiervoor zorgen de sierlijke patronen in verschillende kleuren, bijvoorbeeld in goud of oud messing. Oosterse hanglampen zijn uitermate geschikt voor de woon- of eetkamer, maar passen ook goed in de slaapkamer of in de hal. 

Wilt u meer dan alleen een Marokkaanse en Oosterse touch in uw interieur? Met een Perzisch (Ook Oosters) tapijt, een Marokkaanse tafellamp en een Oosters printje op de muur, wordt het interieur helemaal omgedoopt in de Marokkaanse/Oosterse stijl. Een sierlijke lage eettafel (salontafel) met een mooie Tajine pan mag dan natuurlijk niet ontbreken. 

Wat is het verschil tussen Marokkaanse en Oosterse hanglampen?

De woonstijl “Marokkaans / Oosters” zorgt geografisch voor enige verwarring. Marokko ligt immers niet in het Oosten, tenminste vanuit ons perspectief gezien. Maar ook het begrip “Oosters” is niet eenduidig. Dit kan namelijk zowel het nabij, het Midden-Oosten alsook het Verre Oosten betekenen. Bij deze woonstijl gaat het in ieder geval om lampen die veel in Arabische landen zijn te zien. Dus dat is vanaf Marokko tot aan het Midden-Oosten. Daarom worden Marokkaanse en Oosterse lampen ook wel Arabische lampen genoemd.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.