Padverlichting met bewegingssensor

Tuinpadverlichting met bewegingssensor - de milieubewuste buitenverlichting

Tuinpadlampen met bewegingssensor zijn de energiezuinige varianten op de tuinpadverlichting. Tuinpadlampen worden ook zuillampen genoemd en worden - zoals de naam reeds doet vermoeden - vooral voor de verlichting van paden en toegangswegen gebruikt. Ook trappen kunnen door middel van tuinpadlampen verlicht worden. Heel praktisch en stroombesparend is de toepassing van bewegingssensors, waardoor de lampen pas aan gaan als het echt nodig is. Dit is zowel voor het milieu als ook voor uw eigen portemonnee de meest vriendelijke manier om de weg naar uw huis te verlichten.

Veiligheid en sfeer door tuinpadverlichting met bewegingssensor

Tuinpadverlichting met bewegingssensor zorgt voor een prachtige verlichting van uw tuin en oprit, maar bovendien - en dat is de hoofdzaak - biedt ze u en uw bezoekers de nodige veiligheid op de weg naar uw huis. Tuinpadverlichting met bewegingssensor schijnt vanaf een geringe lichtpunthoogte van ca. 1 tot 1,5 meter. De lichtpunthoogte geeft aan vanaf welke hoogte het licht van de lichtbron schijnt op het te verlichten oppervlak. Men spreekt met name bij buitenverlichting, zoals tuinpadverlichting, van lichtpunthoogte. Een tuinpadlamp met bewegingssensor moet natuurlijk niet verblinden.Daarom moet het licht naar beneden, naar het pad, gericht zijn. Dit is mogelijk doordat de meeste tuinpadlampen met een bewegingssensor uitgevoerd worden voorzien van lichtgestuurde optische systemen.

Voor de tuinpadverlichting met bewegingssensor kun je als lichtbron halogeenlampen of gloeilampen gebruiken. Een beter alternatief vormen echter LED lampen, die de energiezuinigheid naar een nog hoger niveau tillen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.