Plafondlampen buiten

Plafondlampen voor buiten

Plafondlampen zijn er niet alleen voor binnen. Ook buitenshuis kunnen deze lampen een gezellige sfeer creëren. Ook al is het maar voor korte tijd. U plaatst deze plafondlampen in een gezellig paviljoen in de tuin, op een terras, onder een balkon of onder een afdakje bij de deur. Buitenplafondlampen zorgen voor meer veiligheid, maar ook voor een gemoedelijk licht dat u en uw vrienden hartelijk verwelkomt.

Tips voor buitenplafondlampen

Hebt u een woning met een kleine aanbouw bij de ingang? Dan kunt u met een mooie buitenplafondwandlamp het complete gebied bij de voordeur van een warme verlichting voorzien. Het licht in plafondlampen wordt over het algemeen gelijkmatig verspreid, wat voorkomt dat u of uw gasten door de verlichting worden verblind.

Veilige buitenplafondlampen met sensor

Naar wens kunnen plafondlampen worden gecombineerd met een bewegingsmelder, zodat ze automatisch aan- en uitgaan. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar schrikt ook nog eens ongenode gasten af.

Kwaliteit buitenplafondlampen

Omdat u de weersomstandigheden niet voor het uitkiezen hebt, is het belangrijk een plafondwandlamp te kiezen die bestand is tegen vocht en grote temperatuurverschillen. Bij lampen24.be vindt u buitenplafondlampen uit de meest uiteenlopende materialen: aluminium, roestvrij staal en koperen lampen zijn bij uitstek geschikt om de meest barre weersomstandigheden te kunnen doorstaan.

Zo veel smaken, zo veel buitenplafondlampen

Bent u meer een klassiek type of eerder modern? In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende stijlen buitenplafondlampen, dus er is keuze te over. Ook zeer speciale buitenplafondlampen, zoals lampen in maritieme stijl of lampen van gegoten aluminium zijn zeker het overwegen waard. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.