Prikspots/grondspies

Lampen met grondspies - flexibele oplossing voor de tuin

Onder de buitenspots neemt de lamp met grondspies een heel bijzondere positie in. Ze is in tegenstelling tot op een vaste plaats gemonteerde buitenlampen een verlichtingselement waarbij je in enkele minuten de positie kunt veranderen. Hoe groot het oppervlak is waarbinnen je de positie van de grondspies-lamp kunt veranderen, hangt af van de stroomvoorziening van de lamp. Als de lamp met een snoer van stroom wordt voorzien, bepaalt de snoerlengte het bereik waarbinnen hij te gebruiken is. Werkt de grondspies-lamp op zonne-energie, dan verhoogt dat de flexibiliteit enorm.

Grondspies-lampen met zonnepaneel

Een grondspies-lamp die met zonne-energie, d.w.z. met een zonnepaneel en een accu uitgerust is, kan flexibeler op het grondoppervlak gebruikt worden dan een lamp die afhankelijk is van stroomvoorziening. Bij een grondspies-lamp op zonne-energie moet je erop letten dat het zonnepaneel niet helemaal in de schaduw of op een zeer donkere plek in de tuin staat. Verder biedt de grondspies-lamp op zonne-energie een fantastische mogelijkheid om de tuin aantrekkelijk te verlichten en meer veiligheid te creëren in de avondlijke en nachtelijke uren.

Gebruiksmogelijkheden van de grondspies-lamp

De grondspies-lamp is een buitenlamp die veel wordt gebruikt om struiken, beelden of beekjes te verlichten. Ook kunnen grondspies-lampen tuinpaden of opritten verlichten voor meer veiligheid. De grondspies-lampen met LED's en bewegingssensoren zijn bovendien heel zuinig. De LED's zijn van oorsprong al heel energiezuinig, maar worden nog zuiniger als ze met behulp van een bewegingssensor alleen schijnen als het nodig is.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.