Railsystemen

Railsystemen, perfect voor uw spots

Spotjes zijn uitermate geschikt om een bepaalde sfeer in uw huis te creëren. Als u uw spots op verschillende plekken bevestigt, kunt u bovendien uw verlichting perfect in uw ruimte spreiden. Om deze spots op een goede manier te verdelen zonder dat u overal een nieuwe aansluiting moet maken, zijn railsystemen echt aan te raden. Hiermee kunt u meerdere lampen op één lichtpunt aansluiten. In oude gebouwen en huizen waar stopcontacten zeldzaam zijn, kunt u best een railsysteem gebruiken. Ook als uw huis veel hoekige ruimten, lage plafonds en moeilijk te bereiken donkere hoeken heeft, is het samenstellen van de juiste verlichting telkens weer een uitdaging. Een railsysteem biedt dan uitkomst. Nóg een handig voordeel van een railsysteem: u kunt de afzonderlijke lampen in verschillende richtingen draaien, zodat u een goede spreiding van het licht krijgt.


Ruime keuze aan railsystemen

Als u denkt dat railsystemen uitsluitend in een rechte lijn lopen, dan hebt u het mis. In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan railsystemen in allerlei soorten, maten en materialen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld railsystemen met vloeiende of rechte lijnen, maar ook met harde en onbuigzame materialen of juist zeer flexibele materialen en dynamische systemen. Daarnaast is er ook een ruime diversiteit aan materiaalkeuze. Zo zijn er bijvoorbeeld systemen in metaal, maar ook in chroom en nikkel. Wat u ook zoekt, er is altijd wel een railsysteem dat perfect bij uw interieur past.


Railsystemen online bij Lampen24.be

12 V- en 230 V-railsystemen

U kunt uw railsystemen in twee verschillende uitvoeringen krijgen:

  • 230 Volt 
  • 12 Volt 

De 230 V-railsystemen bieden meer mogelijkheden voor de opbouw van meerdere circuits, waarmee u de lampen op het railsysteem afzonderlijk kunt in- en uitschakelen. Deze zijn verkrijgbaar met een 1-fase railsysteem of een 3-fasen railsysteem. In de living, keuken, slaapkamer en eetkamer zijn deze railsystemen het meest geschikt en zorgen ze voor een moderne uitstraling van uw ruimte. In onze webshop zijn meer dan 250 railsystemen verkrijgbaar. U kunt dus kiezen uit een uitgebreid aanbod en u vindt altijd een systeem dat bij uw specifieke ruimte past.

De 12 V-railsystemen zijn vooral geschikt voor de badkamer. Dit komt omdat een lagere netspanning veiliger is. De 12 V-railsystemen moeten wel met een transformator worden gebruikt, zodat de netspanning van 230 V naar 12 V-laagspanning wordt gewijzigd.


Tover uw woning om tot een museum door middel van een railsysteem

Voor galerieën en musea, waarin de verlichting flexibel moet zijn, is een railsysteem uiterst geschikt. Maar ook in uw woning kunt u gebruikmaken van deze handige systemen. Ze lenen zich perfect om te worden gecombineerd en als uitbreiding. Ook bereikt u met een railsysteem de verst verwijderde hoeken en u hebt er maar één aansluitpunt voor nodig. Dus gaat u voor flexibiliteit en handigheid, dan is een railsysteem zeker de moeite waard om te installeren.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.