Solarlampen met bewegingssensor

Solarlampen met bewegingsmelder: maximale rentabiliteit en efficiënt in gebruik

Lampen zijn designobjecten die er ideaal voor geschikt zijn het buitengebied als een visitekaartje neer te zetten. Dat geldt voor de omgeving van firma’s, waar bijvoorbeeld een schijnwerper het bedrijfslogo belicht. Maar ook voor particuliere buitenruimten geldt dat bijvoorbeeld een met zorg aangebrachte padverlichting de weg meteen in een blikvanger veranderd. Licht is ook essentieel om de veiligheid te verhogen en de oriëntatie te vereenvoudigen. Zo zouden inritten, garageopeningen en parkeerplaatsen efficiënt verlicht moeten worden om botsingen te voorkomen. Ingangen of trappenhuizen zouden ook voldoende verlicht moeten worden, om struikelpartijen en daarmee verwondingen te voorkomen. Maar een dergelijke verlichting is niet constant noodzakelijk. Opdat bij zulke lampen onnodig energieverbruik vermeden wordt, worden solarlampen met bewegingsmelder ontwikkeld.

Solarlampen met bewegingsmelder: alleen licht als het nodig is

De bewegingsmelder registreert bewegingen in een van technische eigenschappen van het product, de aanbrenging en de oriëntering afhankelijk gebied. Bij het registeren van een beweging wordt het licht aangeschakeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een auto in de buurt van de garage komt of als een iemand in de buurt van de trap komt. Normaalgesproken wordt de stroomtoevoer naar de lamp dan ingeschakeld en daardoor wordt er licht gegenereerd. Dit alleen al is zeer energiebesparend, maar wordt toch ruimschoots overtroffen door solarlampen met bewegingsmelders.

Maximale rentabiliteit bij solarlampen met bewegingsmelder

Solarlampen met bewegingsmelder zijn namelijk met een zonnepaneel uitgerust die de zonne-energie zelf opslaat. Deze wordt vervolgens opgeslagen in een accu, die de lichtbron van energie voorziet – geheel zonder stroomaansluiting. Dat daarbij de led-lichttechniek bijzonder goed tot zijn recht komt, spreekt voor zich. Leds verbruiken namelijk zeer weinig energie, hebben een hoog schakelvermogen en beschikken over een lange levensduur. Daarmee kan een uiterst zuinige en geschikte lichtoplossing voor buitenshuis gerealiseerd worden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.