Accessoires buitenlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Installatie van buitenlampen en de juiste benodigdheden

  Voor een probleemloze installatie van de juiste tuinverlichting zijn naast de juiste buitenlamp ook de juiste toebehoren essentieel. Afhankelijk van het soort lampen kunnen bijvoorbeeld extra grondspiesen voor de inbouw handig zijn. Als je compleet nieuwe tuinverlichting aanlegt en nieuwe buitenlampen neemt, is het aan te bevelen om ook een plaats voor buitenstopcontacten vrij te houden. Vaak hebben tuinapparaten stroom nodig en door extra stopcontacten te monteren kun je meterslange kabels en verlengsnoeren dwars door de tuin vermijden.

  Als je de verlichting graag aan het seizoen aanpast, gebruik je extra stopcontacten om de vaste buitenlampen met verdere decoratieve lampen en lichtslingers aan te vullen. Het plaatsen van mobiele verlichtingspunten wordt zo vergemakkelijkt, waardoor de tuin een nieuwe aanblik krijgt.

  Vakbekwame en correcte installatie is belangrijk

  Bij de installatie van elektra buiten of binnen, waar contact met vocht of water mogelijk is, is het van belang uiterst voorzichtig te zijn. Daarom mag buitenverlichting alleen door elektriciens of andere vakmensen aangebracht worden.

  Benodigdheden bij buitenverlichting

  Voor een correcte installatie van lampen in de tuin, aan de muur of bij de voordeur heb je passende toebehoren nodig. Zo zijn er speciale houders voor wandlampen, waarmee je ook de hoek om kunt monteren; zogenaamde hoeksokkels of hoekwandhouders. Mocht je voor kerst je tuin met lichtslangen versieren, dan moet je deze met een kabel op het elektriciteitsnet aansluiten. Het is daarom handig om een groot aantal buitenstopcontacten te plaatsen. Deze stekkerdozen voor buiten hebben onderaan ook een timer, die voor nauwkeurige aan- en uitschakeling zorgt. De vorm van onze modellen zal u zeker verrassen: de stroomconnectoren zijn er in de vorm van perfect gecamoufleerde boomstronken of verstopt als steen in het bos. Zo wordt uw tuin prachtig verlicht door de buitenlampen.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.