Deco-solarlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Sfeerverlichting op zonne-energie

  Creatieve tuinverlichting zonder elektriciteit

  Sfeerverlichting op zonne energie

  Welke sfeerverlichting op zonne-energie is het meest populair in de tuin?

  Ballen en kubussen behoren nog steeds tot de meest populaire vormen voor bloemperken, patio's, enz. Met moderne functies zoals kleurverandering schijnen deze decoratieve lampen op zonne-energie in uw favoriete kleuren en tillen ze de tuinverlichting naar een nieuw, indrukwekkend en persoonlijk niveau.

  Naast de bal- en kubusvormen geven grondspiezen, lichtkettingen en lantaarns ons lichtgevend buitenparadijs vorm.

  Hoe werken lampen op zonne-energie?

  Door het fotovoltaïsche effect wordt de zonne-energie via het zonnepaneel van de solar-sfeerverlichting omgezet in elektrische energie. Deze wordt opgeslagen in de accu van de lamp. De schemersensor van de lamp (of een ingestelde lichttijd) zorgt dat het licht overdag niet aangaat, maar dat de lamp op zonne-energie pas na het vallen van de avond van de opslagmodus overschakelt naar de lichtmodus.

  Een tip: omdat meer zonlicht meer energie betekent, moet u het paneel in het ideale geval naar het zuiden richten. Zorg ervoor dat het altijd vrij van stof en vuil blijft en niet geblokkeerd wordt door bijvoorbeeld bladeren.

  Spots op zonne energie
  Sfeerverlichting op zonne energie

  Hoe lang moet sfeerverlichting op zonne-energie worden opgeladen?

  Normaal gesproken is het zonlicht op een zonnige dag voldoende om de accu volledig op te laden. Alleen op de dag van ingebruikname duurt het 2 tot 10 dagen om de accu op te laden en maximale prestaties te leveren.

  Op bewolkte dagen, en vooral in het donkere seizoen, kan de accu echter niet volledig opgeladen worden. Vooral bij vorst en andere zware weersomstandigheden dient u de solar-sfeerverlichting naar binnen te halen, omdat de meeste lampen niet voor deze omstandigheden zijn ontworpen.

  Hoe lang blijven de lampen op zonne-energie branden?

  Dit is onder meer sterk afhankelijk van de kwaliteit van de ingebouwde accu en de hoeveelheid geabsorbeerde zonne-energie, d.w.z. Het accuniveau. Om deze reden kan de lichtduur dus variëren van 5 tot 20 uur. Over het algemeen bedraagt dit bij sfeerverlichting op zonne-energie echter meestal 8 tot 10 uur.

  Wilt u meer weten over sfeerverlichting op zonne-energie of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  Solar sfeerverlichtingt
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.