Deco-solarlampen

Decoratieve solarlampen - voor prachtige lichteffecten

De zon, oftewel haar licht en warmte, zijn voor de mens belangrijke energiebronnen. Ook lampen kunnen van de zon profiteren als ze werken op zonne-energie. Onder andere zijn de decoratieve solarlampen erg populair. Er is een enorme variatie aan decoratieve solarlampen.

Het diverse aanbod van decoratieve solarlampen

Er zijn decoratieve solarlampen in verschillende uitvoeringen: van solarlantaarn en lichtgevende stenen tot allerlei soorten lampen en lichtzuilen op zonne-energie. Decoratieve solarlampen worden vaak gebruikt in zwembad of vijver - denk aan drijvende bollen, waarvan het lichtschijnsel op het water een prachtig effect geeft. Decoratieve solarlampen worden vaak in de vorm van windlichten gebruikt.

Hoe functioneert een decoratieve solarlamp?

De werking van een decoratieve solarlamp is als volgt: Een decoratieve solarlamp beschikt over een zogenaamde zonnemodule, die overdag door het zonlicht wordt opgeladen. Decoratieve solarlampen resp. solarverlichting zijn over het algemeen zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Meestal worden decoratieve solarlampen buitenshuis gebruikt omdat men voor het gebruik ervan op zonlicht is aangewezen. Voor gebruik buitenshuis moet een decoratieve solarlamp minstens de beschermingsklasse IP44 hebben (Engels: "ingress protection, oftewel "bescherming tegen binnendringen"). Met deze beschermingsklasse is de decoratieve solarlamp beschermd tegen spatwater uit alle richtingen en tegen vuildeeltjes, groter dan 1 mm.

Decoratieve solarlampen als versiering voor bijzondere gelegenheden

Ook voor het vieren van bijzondere avonden, zoals bruiloften en jubilea in de buitenlucht, komen decoratieve solarlampen in aanmerking. Decoratieve solarlampen in de vorm van solarfakkels of in bolvorm garanderen een feestelijke sfeer. Decoratieve solarlampen met kleurwisselfunctie zijn bijvoorbeeld bijzonder mooi.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Contact

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.