Grondspots buiten

Grondspots

Voor het mooi maken van de tuin zijn er naast planten en bloemen meer ingrediënten die de voor- of achtertuin kunnen verfraaien: namelijk met passende lampen of grondspots. Aangezien het ongeveer voor de helft van de tijd donker is, kan grondige buitenverlichting in de tuin erg verlichtend werken. Wenst u dat niet de lamp an sich in de spotlights staat, maar liever de planten, bloemen, de voorgevel of een ander voorwerp? In dat geval biedt een grondspot voor uw tuin de ideale oplossing. Een grondspot is eigenlijk hetzelfde als een inbouwspot of inbouwlamp, maar dan voor buiten.

Wat zijn de voordelen van grondspots?

  • Mooi verwerkt in de grond
  • Goede wegwijzers
  • Spaarzaam door led verlichting
  • Ideaal voor het verlichten van objecten in de tuin

Met grondspots loopt u niet tegen de lamp!

Grondspots hebben vele voordelen. Het grootste voordeel van een inbouwlamp voor in de grond is, het woord zegt het al, dat de lamp wordt verwerkt in de grond: u ziet wel het mooie licht, maar niet het armatuur. U kunt dus niet meer tegen de lamp lopen! Veel grondspots voor in de tuin of op het terras zijn zelfs zo ontworpen en gefabriceerd, dat je er gewoon overheen kunt lopen, zonder dat de lamp daarbij kapot getrapt wordt.

Grondspots online bij Lampen24.be

Grondspots zorgen voor licht en veiligheid op al uw wegen

Grondspots worden vaak als markering van wegen, trappen of afzettingen gebruikt. In het donker leidt grondverlichting voetgangers veilig naar hun doel en motorvoertuigen naar hun garage. Bij de keus van grondspots is het van belang dat er geen verblindend licht ontstaat door de ingebouwde lichtbron. Grondspots voor straatverlichting, trapverlichting of bij afzettingen zijn er voor uw veiligheid. Bij te felle grondverlichting en een te groot contrast tussen licht en donker, is het oog door verblinding niet meer in staat om mogelijk gevaar op tijd te herkennen. Juist bij licht dat van de grond naar boven straalt, zoals bij grondspots, moeten zulke lichteffecten zeker vermeden worden.

Spot goedkoop door led!

Veel grondspots zijn uitgerust met moderne led techniek of u heeft de mogelijkheid een led lichtbron in de spot aan te sluiten. Terwijl bij gangbare lampen voor in de woning vaak lichtbronnen voor de fittingen E27 en E14 gebruikt worden, zijn spots heel vaak met GU10 reflectorlampen uitgerust. Deze led lichtbronnen geven een flinke hoeveelheid licht, zijn uiterst energie-efficiënt en hebben een levensduur van tot wel 50.000 branduren. De led lampen zijn iets duurder in de aanschaf, maar doordat de lampen langdurig zeer veel energie besparen, zijn ze uiteindelijk toch spot goedkoop! Nog niet zo heel lang geleden was de halogeen spot je van het, vanwege de bijzondere lichtkwaliteit, vandaag de dag is de led inbouwlampen ook in dit opzicht een zeer goed alternatief.

Met grondspots zet u ieder object in de spotlights

Grondspots hebben de positieve eigenschap zeer gericht licht te leveren. Met deze spots is het mogelijk een object naar keuze in de tuin precies zo te verlichten dat uitgerekend dat object verlicht wordt en andere delen van de tuin minder. U kunt dus accenten zetten en van uw tuin een mooi  lichtspektakel maken.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.