Lampen in betonlook

Van bouwmateriaal tot stijlicoon

Als je vroeger aan beton dacht, was het sleutelwoord "decoratief" er waarschijnlijk niet bij. Maar dankzij zijn ruwe charme is het bouwmateriaal heel populair geworden bij interieurarchitecten en lampenontwerpers. Beton wordt nu vaak gebruikt voor talloze woonobjecten en moderne verlichting.


De ruwe charme van beton

Door hun robuuste look zijn betonlampen perfect voor een industrieel interieur! De unieke hoeken en randen maken echter ook een moderne stijl speelser. In kleurrijke interieurs zorgt het neutrale grijs dan weer voor een leuk contrast.

Alle binnenverlichting

Geef je interieur karakter met designlampen van beton

Kan ruw beton er sierlijk & elegant uitzien? Talrijke lampen ontwerpers zijn deze uitdaging aangegaan! Zij hebben adembenemende betonnen lampen ontworpen voor wereldberoemde merken zoals Artemide, Flos en Karman. Al deze creaties stralen elegantie, ruwheid en bovenal onmiskenbare individualiteit uit.

Alle designlampen

Lampen in betonlook voor buiten

Beton heeft zich eeuwenlang bewezen als bouwmateriaal. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het materiaal ook perfect geschikt is voor functionele buitenlampen. Maar dat is nog niet alles, er ontstaan ook nieuwe ideeën voor buitenruimtes die spelen met de architectuur of de stralingshoek van het licht en zo unieke lampen ontwerpen.

Alle buitenlampen

Slim gecombineerd: Beton in combinatie met andere materialen

Ruwe betonflair gaat perfect samen met materialen zoals eucalyptushout, glanzend koper of rookglas. Terwijl het poreuze oppervlak van beton doet denken aan de koelte van fabrieksgebouwen zorgt natuurlijk hout voor een warm contrast dat perfect past bij de hygge-stijl. Beton is perfect om te combineren met andere materialen en wordt daardoor ook steeds populairder.

Hier shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.