Bijzondere Tuinlampen

Tuinlampen voor de tuin, het terras of het balkon

Tuinverlichting verenigt het nuttige met het aangename. Aan de ene kant zorgen tuinlampen voor veiligheid in het donker. Als de tuin of het terras goed verlicht is dan voorkomt dit vervelende struikelpartijen en houdt dit ongewenste gasten (inbrekers) eerder op afstand. Aan de andere kant zorgen tuinlampen ook voor de nodige sfeer in de tuin of op het balkon. Vind hier onder de tuinlamp die het beste bij u past.


Solar buitenverlichting

Stralende verlichting dankzij de kracht van de zon. Geen kabels meer verleggen en geen hoge stroomkosten meer. Solarlampen zijn eenvoudig te installeren en flexibel in gebruik.

Hier bekijken

Solar lichtkettingen

Hier bekijken

Solarlampen met bewegingssensor

Hier bekijken

Solar lichtbollen

Hier bekijken

Terraslampen

Het balkon en het terras worden in de zomer omgetoverd tot een tweede woonkamer. Sfeervolle tuinlampen mogen daar natuurlijk niet ontbreken. Er is een ruime keuze aan stijlvolle lampen die geschikt zijn voor buitengebruik. Echte concurrentie voor de binnenverlichting!

Hier bekijken

Vloerlampen

Hier ontdekken

Lichtslingers

Hier ontdekken

Sfeerverlichting

Hier ontdekken

Slimme buitenverlichting

Het huis is al heel lang smart, maar de tuin loopt achter: met de smartphone-app of de afstandsbediening kunt u de tuinverlichting eenvoudig besturen. Kies de juiste lichtkleur voor elke gelegenheid: timen, dimmen of hele lichtscènes maken, alles is mogelijk!

Hier bekijken

Slimme padverlichting

Hier ontdekken

Slimme sfeerverlichting

Hier ontdekken

Slimme buitenwandverlichting

Hier ontdekken

Wandlampen buiten

Moderne wandlampen hullen de paden rondom het huis, terras en balkon in een aangenaam licht. Wandlampen zijn eveneens heel functioneel in het entreegebied, bij de keldertrap of het tuinhuis.

Hier ontdekken

Buitenwandlampen
met sensor

Hier ontdekken

Huisnummer-
verlichting

Hier ontdekken

Buitenlampen
Up & Down

Hier ontdekken

Planten

Als de bloeiende tuin niet in het donker mag verdwijnen van zodra de schemer valt, is het plaatsen van spots en schijnwerpers een goed idee. Het voordeel van grondspiesen: deze kunnen telkens verschoven worden naar de plaats waar de tuin zich van zijn beste kant laat zien.

Hier bekijken

Buitenspots

Hier ontdekken

Grondstralers

Hier ontdekken

Grondspies

Hier ontdekken

Padverlichting

Ook als we onze tuin door en door kennen, ziet deze er in het donker toch anders uit. Plotseling zijn er oneffenheden waarover wij -of mensen die op bezoek komen- kunnen struikelen. Om dit te vermijden is het belangrijk om de juiste verlichting te gebruiken.

Hier bekijken

Sokkellampen

Hier bekijken

Grondspots

Hier bekijken

Padverlichting met sensor

Hier bekijken

Stopcontactzuilen

Dankzij de stopcontactzuilen behoren verlengkabels in de tuin tot het verleden. Vast gemonteerd staan ze met meerdere stopcontacten ter beschikking voor grasmachines, radio´s, smartphones en nog veel meer. Stekker erin en aan de slag!

Hier bekijken

Plug&Shine

Mijn eigen verlichtingssysteem voor buiten - helemaal zonder voorkennis mogelijk! Spots of padverlichting uitzoeken, kabels aansluiten, transformator uitkiezen en met smartphone of afstandsbediening bedienen.

Hier ontdekken


FAQ: Veelgestelde vragen over tuinverlichting

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.