Stijlvolle balkonverlichting

Stijlvolle balkonverlichting Een zomers balkon met solarlampen & lampjes slingers

De beste manier om het balkon te versieren voor warme zomeravonden thuis, is het creatief combineren van verschillende buitenlampen. Hier kies je het best voor efficiënte verlichting met moderne LED-technologie. Als u zonder stroom wenst te verlichten, kiest u het best voor lampen op zonne-energie. Balustrades en bloembakken kunnen prachtig worden geënsceneerd met lampjes slingers en lampionnen. Bovendien zijn lichtbollen perfect om ook de vloer mooi te verlichten.

Solarlampen voor het balkon Creatief verlichten met lampen op zonne-energie

Er zijn heel veel verschillende balkon lampen op zonne-energie. Van klassieke lantaarns tot verlichte meubels, draadloze staande lampen & draagbare tafellampen. Er zijn zelfs solarlampen waarbij je de lichtkleur kan veranderen. De meerkleurenfunctie kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening. Tip: Solarlampen met grondspies zijn populair en praktisch, ook voor het balkon!

Lampjes slingers, een must-have Perfect voor de balustrade op het balkon

Er zijn klassieke lampjes slingers met een stekker, maar er zijn ook versies op batterijen of zelfs op zonne-energie. Eén ding is zeker: Er is een grote keuze aan lampjes slingers voor warme zomeravonden op het balkon. Lampjes slingers hangen heel mooi aan de balustrade van het balkon, maar ze zien er ook geweldig uit rond stoelen, loungemeubilair of aan de wand.

Lichtflair met lantaarns Het toppunt van gezelligheid

Ze mogen op een warme zomeravond niet ontbreken: Draagbare lantaarns die een gezellig, warm licht verspreiden en overal kunnen worden neergezet. Bijvoorbeeld rond de ligstoelen op het balkon of op het bijzettafeltje. Zelfs aan de takken van een plant, is een lantaarntje leuk. Er zijn lantaarns met en zonder stekker of op zonne-energie. Opladen kan bij vele modellen eenvoudig via een USB-kabel.

Stijlvolle balkonverlichting Het toppunt van gezelligheid

Wandlampen met warmwit en dimbaar licht zijn het meest geschikt voor op het balkon. Modellen met bewegingssensoren zijn minder geschikt voor als er gasten op bezoek komen aangezien het licht buiten dan de hele avond constant moet blijven branden en niet alleen mag aangaan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Lampen met een up- en downlighter creëren speciale patronen op de wand, heel gezellig!

Prachtige lichtbollen voor het balkon Always up to date

De geometrische vorm van de bol is niet alleen populair bij binnenhuisarchitecten. Het heeft al lang zijn weg gevonden in de tuin en natuurlijk ook op het balkon. Het maakt niet uit of het 1 of meerdere lichtbollen zijn, als staande lampen of als hanglampen op het balkon. Het warme witte licht straalt rust en ontspanning uit.

Een zomerse sfeer met sfeerverlichting Kleurrijke verlichting voor een goed humeur!

Breng de tropische vakantiesfeer naar uw eigen balkon - dat lukt uitstekend met kleurrijke decoratieve verlichting in motieven die aan Mexico of andere verre landen doen denken! Natuurlijk kunnen ook felle kleuren een rol spelen. Bijzonder leuk zijn lampen die via een afstandsbediening naar believen van kleur kunnen veranderen.

Verlichte meubels Meer lounge-feeling kan niet

Als zelfs het meubilair op het balkon in alle denkbare kleuren schijnt, is de zomerse avondstemming perfect. Vooral wanneer de lampen dankzij het UV-bestendige materiaal overdag in de brandende zon kunnen blijven staan - en dankzij beschermingsklasse IP65 natuurlijk ook in de verfrissende zomerregen. Hun polyethyleen oppervlak van de meubels droogt snel, zodat je er snel terug op kan zitten.

Balkon lampjes met extra functies Combinaties voor pure levensvreugde

Lampen die meer kunnen dan alleen licht geven, zijn zeer welkom op het zomerbalkon. Ze brengen plezier, sfeer en comfort - bijvoorbeeld wanneer ze in alle kleuren schijnen dankzij de meerkleurenfunctie. Sommige lampen kunnen zelfs drankjes koel houden en uw favoriete muziek afspelen. Felgekleurde plantenbakken brengen ook flair en afwisseling op het balkon!