Kinderkamer tafellampen

De juiste kinderkamerlamp voor elk doel

Een goede kinderkamerlamp zorgt voor voldoende licht bij het spelen en knutselen en voorkomt overbelasting van de ogen door slecht licht. Tegelijkertijd moet een kinderkamerlamp er ook mooi uitzien en voor een gezellige sfeer zorgen. Dan voelt een kind zich veilig en geborgen. Dat lukt natuurlijk niet met maar één lamp. Een dimbaar lampje met een motiefje voor op het nachtkastje laat je kind inslapen in een aangename sfeer. Een originele plafondlamp zorgt voor voldoende licht in de hele kamer. En een felle bureaulamp geeft het noodzakelijke licht om te knutselen en te lezen. Voor alles de juiste verlichting. Kijk maar met uw wensen in het achterhoofd in onze webshop. U vindt zeker voor ieder doel de passende lievelingslamp voor uw kind.

Tafellampen voor de kinderkamer: kleur, vorm, motief

Tafellampen zijn mooie accessoires in elke kamer, of het nu een kinderkamer, een woonkamer of een slaapkamer betreft. Ze brengen sfeer en gezelligheid mee. Voor tafellampen in de kinderkamer geldt dat ze de kinderen moeten aanspreken wat betreft kleur, vorm en motief. Het ene kind wil Bob de Bouwer, de ander gaat voor prinses Lillifee. Uw kinderen zetten tafellampen met zulke plaatjes erop ongetwijfeld bovenaan hun verlanglijstje.

Veiligheid bij tafellampen voor de kinderkamer

Alle lampen in de kinderkamer behoren zo veilig mogelijk te zijn. Ze mogen niet te heet worden en mogen geen slechte snoeren hebben die elektrische schokken kunnen veroorzaken. Juist in de kinderkamer hebben veel mensen de neiging om tafellampen met een doek te "dimmen", zodat het kind niet verblind wordt en lekker in slaap kan vallen. In zo'n geval kunt u vanwege brandgevaar beter kiezen voor een speciaal nachtlampje in plaats van de gewone tafellamp. Zo'n lampje geeft zacht licht om in te kunnen slapen en om de weg te vinden in het donker. Omdat de meeste van deze lampjes van LED's zijn voorzien, is het geen probleem om ze de hele nacht te laten branden. LED lampen zijn heel energiezuinig en worden niet zo heet als gloeilampen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Contact

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.