Klassieke/antieke tafellampen

Antieke en klassieke tafellamp - voor tijdloze accenten

Tafellampen, antiek of klassiek, zijn echte alleskunners. Ze zijn breed toepasbaar - op bureau, nachtkastje, aanrecht of bijzettafel - en zijn de kroon op iedere woninginrichting. Tafellampen zijn ruimtebesparend en passen in de kleinste kamer. Zo is het mogelijk om zelfs op kleine plekjes individuele accenten te plaatsen en de ruimte persoonlijk te maken. Juist zulke kleine en op het eerste gezicht onbeduidende details als een tafellampje, kunnen het karakter van een ruimte enorm veranderen en het comfort verhogen.

De klassieke tafellamp

Klassieke tafellampen zijn absoluut tijdloze lampen, die juist door hun stijl onafhankelijk van modetrends door de jaren heen, mooi gevonden worden. Strakke lijnen, eenvoud en elegantie kenmerken de klassieke tafellamp. Afhankelijk van het gebruikte materiaal zijn de varianten van de klassieke tafellamp zeer exclusief tot eenvoudig, maar functioneel.

De antieke tafellamp

Wanneer iets antiek is, betekent dat over het algemeen, dat het oud en waardevol is. Het kan echter ook betekenen, dat iets in de stijl van een andere tijd gemaakt is. Dit is het geval bij onze antieke tafellampen. Klassieke-, maar ook antieke tafellampen kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan een stijlvolle verfraaiing van uw thuis. Laat u inspireren door onze afdeling klassieke en antieke tafellampen!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.