Landelijke tafellampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Landelijke tafellampen maken het gezellig in huis - ook in stadswoningen!

  In een landelijk huis is het gezellig. Een krakende houten vloer en landelijke meubels horen er gewoon bij: van rustieke kisten tot massieve tafels en houten kasten die vele verhalen kunnen vertellen. En natuurlijk de accessoires van keramiek, metaal en gesatineerd glas. Maar deze sfeervolle combinatie komt niet alleen goed tot zijn recht op het platteland - ook een chique stadswoning kan landelijke charme ademen.

  Waarmee onderscheiden tafellampen in de landelijke huisstijl zich?

  Keramische kappen, stoffen kappen, glazen kappen. Gesatineerd, in crème- en albasten tinten. Dat is karakteristiek voor tafellampen met een sfeervolle cottage-look. Daar horen natuurlijk metalen frames bij, bij voorkeur in een gesmede look, omdat deze er tegelijkertijd edel en rustiek uitzien. De voet van de tafellamp kan ook van hout en keramiek zijn. Qua combinaties is eigenlijk alles toegestaan. 

  landelijke tafellamp
  landelijke tafellamp

  Welke toepassingen zijn er voor tafellampen in landelijke interieurstijl?

  Daarbij zijn er echt geen beperkingen. Tafellampen in landelijke stijl zijn niet alleen geschikt voor woonkamers. U kunt deze ook gebruiken als schemerlamp. Zo'n tafellamp staat ook prachtig in de gang op een mooie ladekast. Eigenlijk overal waar nog een gezellig hoekje beschikbaar is, dat met een huiselijke zoneverlichting is beter tot zijn recht komt. Hebt u vragen daarover? Pak dan de telefoon en stel ons uw vragen. U kunt onze experts bereiken via onderstaande contactgegevens. 

  Welke kleuren domineren de landelijke woonstijl?

  Wit, beige, opaal en crème spelen een belangrijke rol in de trendy cottage-stijl. In combinatie met hout en metaaltinten in bruin, brons en roest resulteert dit in aantrekkelijke fusies die perfect passen in een landhuis. Met de filter "Kleur" zoekt u direct naar uw favoriete tinten: u hoeft ze alleen maar aan te vinken. Een klik later bekijkt u al de zoekresultaten die optimaal bij uw smaak passen. 

  Welke materialen zijn er te vinden in de landelijke stijl?

  Er gebeurt hier niets zonder hout. Ook metaal, keramiek, stof en glas spelen een belangrijke rol. Echter ook niet echt typische materialen zoals steen en papier helpen de landelijke stijl vorm te geven. Als u precies wilt weten met welke materialen u uw landhuisstijl kunt vormgeven, gebruik dan de filter "Materiaal" in de webshop. Door het betreffende vakje aan te vinken kunt u in de resultaten bekijken wat u het beste bevalt. 

  landelijke tafellamp
  landelijke tafellamp
  landelijke tafellamp

  Kan bij tafellampen in de landelijke stijl ook LED gebruikt worden?

  Qua verlichting zou LED eigenlijk altijd een rol moeten spelen. Als u deze vuistregel ter harte neemt, dan profiteert u altijd van de overtuigende voordelen van de moderne LED-technologie

  • u bespaart 90% energie in vergelijking met gloeilampen
  • u bespaart 60% energie in vergelijking met halogeenlampen
  • u beschermt uw portemonnee en het milieu 
  • u kunt zich verheugen op een 50 keer langere levensduur dan de gloeilamp
  • u mag rekenen op een levensduur tot 50.000 uur
  • u profiteert van vrijwel onderhoudsvrije technologie 
  • LEDS zijn milieuvriendelijk, omdat deze geen kwik nodig hebben
  • u vertrouwt op een zeer duurzame lichtbron
  • bij het inschakelen hebt u direct 100% helderheid
  • u hebt de keuze uit zeer compacte ontwerpen en nieuwe looks

  Hoe groot/hoog moet een tafellamp zijn?

  Zoals zo vaak kunnen we zeggen: dat hangt er helemaal vanaf. Wilt u pronken of juist voor wat terughoudendheid zorgen? Hebt u ruimte of is er sprake van een kleinere ruimte? Denk hier goed over na en ga dan als volgt te werk kies eerst uw droommodel tafellamp - of zelfs schemerlamp - in de webshop. Kijk dan in de productdetails naar de afmetingen en beoordeel of de tafellamp geschikt is voor de plek die u in gedachte hebt. 

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.