Landelijke tafellampen

Rustieke tafellampen of tafellampen in landhuisstijl: veelzijdige ruimtebespaarders

Er zijn tafellampen in alle stijlen en uitvoeringen. Rustieke tafellampen en tafellampen in landhuisstijl zijn maar twee van deze stijlen. Tafellampen, zowel rustieke- als landhuisstijl tafellampen, zijn kleine alleskunners, die elke kamer individueel verrijken en gezellig maken. Ook al is er weinig plek beschikbaar, tafellampen passen in elke kleine ruimte en bieden de mogelijkheid om de kamer een persoonlijk accent te geven. Rustieke tafellampen en tafellampen in landhuisstijl kunnen op nachtkastjes, bijzettafeltjes en bureaus worden ingezet.

De tafellamp in landhuisstijl

Een stijlvolle, onmisbare aanvulling op uw interieur in landhuisstijl zijn de landhuis-tafellampen. In onze online-shop bieden wij u een brede keus aan kunstig gevormde tafellampen in antiek-goudkleurige of rustieke varianten in rotan. Ook uitgeschakeld zijn deze stijlvolle tafellampen met hun kunstige antiek-goudkleurige versieringen een indrukwekkende blikvanger. Tafellampen in landhuisstijl en rustieke tafellampen zorgen voor een warme, behaaglijke sfeer en verlichten elke kamer sfeervol.

Het comfort, dat tafellampen in landhuisstijl uitstralen, komt voort uit het feit dat de landhuisstijl vanuit de inrichting van oorspronkelijke boerderijen ontwikkeld is. Ook al had men niet veel geld voor meubels en accessoires, toch straalde de eenvoud een zekere behaaglijkheid uit, die tot op heden nog in de inrichtingselementen in landhuisstijl te zien is. Of deze landhuisstijl nu uit Italië, Scandinavië of uit de Alpen komt, rustieke tafellampen en tafellampen in landhuisstijl zijn de perfecte aanvulling op alle verschillende uitvoeringen van de landhuisstijl. Zoals alle accessoires van de landhuisstijl zorgen tafellampen in iedere ruimte voor een persoonlijk accent.

Maak uw keus in onze online-shop tijdens uw zoektocht naar rustieke- of landhuisstijl tafellampen!


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.