Lichtsnoeren op batterij

Draadloze lichtslingers voor binnen

Geen kabelwarboel meer met Kerstmis

Draadloze kerstboom verlichting Sompex

Hoe werken draadloze lichtslingers voor binnen?

In plaats van een lange kabel naar het stopcontact werken draadloze lichtslingers op batterijen. Bij de draadloze uitvoering van de klassieke kerstboomverlichting zit er in elke kunststof kaars een AA- of AAA-batterij.

De lichtslinger is te bedienen met een afstandsbediening, die ook op batterijen werkt. Op deze manier heeft u geen kabels meer nodig voor uw kerstboomverlichting.

Waarom mag ik lichtslingers voor binnen niet buitenshuis gebruiken?

De draadloze lichtslingers voor binnen zijn niet geschikt voor gebruik als kerstverlichting buitenshuis omdat deze lichtslingers niet de noodzakelijke IP-beschermingsklasse hebben. Deze beschermingsklasse garandeert dat vocht en vreemde voorwerpen niet in de elektronica kunnen binnendringen. Voor buitentoepassingen zijn over het algemeen lichtkettingen met beschermingsklasse IP44 of hoger vereist.

Kerstboom verlichting Konstsmide
Kerstboom verlichting Konstsmide

Moet ik bij een draadloze lichtslinger voor binnen nog steeds de gloeilampjes vervangen?

Dit is niet meer nodig en meestal zelfs niet eens mogelijk. De op batterijen werkende lichtslingers voor de kerstboom zijn voorzien van vast geïnstalleerde LEDs. LEDs hebben een lange levensduur en zijn energiezuiniger dan klassieke gloeilampen. Dit betekent dat de batterijen langer meegaan en dat u geen vervangende lampen meer hoeft aan te schaffen.

Wilt u meer weten over lichtslingers of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.