Inbouwspots, downlights

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Elegante optiek door inbouwspots en downlights

  Met inbouwspots voorziet u iedere ruimte van een subtiel lichtspel. De spotjes zijn onopvallend en zorgen daarmee een optimale verlichting en benutting van de ruimte. Veelal worden ze in het plafond geplaatst, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook in trappen, vloeren of muren verwerken om een unieke sfeer en lichtsetting te creëren. De mogelijkheden met inbouwspots zijn werkelijk eindeloos. In ons assortiment vind u onder meer led-inbouwspots, 12V-inbouwspots en 230V-inbouwspots. Daarnaast zij er ook point-spotjes verkrijgbaar waarmee u een sterrenhemel kunt creëren. In ons assortiment vind u individuele inbouwspots, sets en panelen waarmee.

  De mogelijkheden van inbouwspots

  Inbouwspots en downlights accentueren vloeren en gangen, dienen als oriëntatielicht en toveren een sfeervolle sterrenhemel aan ieder plafond. In een vitrinekast en in de keuken zijn inbouwlampen en downlights echte decoratieve elementen en tevens praktische lichtbronnen. In woningen met een laag plafond zijn inbouwspots en downlights meestal de enige mogelijkheid om op ruimtebesparende wijze een optimale lichtverdeling te bereiken.

  Inbouwspots: waar rekening mee te houden?

  Doordat inbouwspots klein zijn en worden weggewerkt, wordt de functie van de ruimte benadrukt. Echter is iedere ruimte verschillend en dient u daarom rekening te houden met een aantal factoren.

  Inbouwspot
  • De (lucht)vochtigheid van de ruimte (in badkamers en keukens zijn 12V inbouwspots geschikt)
  • De inbouwdiepte (er dient voldoende diepte aanwezig te zijn om de spots in te kunnen bouwen. Vanwege de warmteafvoer van halogeenlampen is er een grotere diepte benodigd dan voor led-verlichting)
  • Energieverbruik (led-inbouwspots verbruiken minder dan halogeen of spaarlampen)
  • De lichtkleur (gebruikt u de inbouwspots meer als sfeerverlichting of voor praktische doeleinden?)

  Evenals bij onze binnenverlichting staat bij onze individuele spots alle benodigde informatie aangeven om een tot een weloverwogen keuze te komen. Zo ziet u in één oogopslag overzichtelijk onder meer de diameter van de spot, inbouwdiepte, inbouwdiameter, het materiaal en het voltage. Mocht u toch nog informatie missen, neem dan gerust contact op. Onze klantenservice staat voor al uw klaar.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.