Raamdecoratie

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Met een lichtslang in de kerstsfeer komen

  Met lichtslangen realiseer je de meest uiteenlopende verlichtingsideetjes. Door de verschillende kleurvarianten verander je de tuin in een nachtelijke sprookje. De lichtslang is inmiddels ook verkrijgbaar als LED-variant en zorgt op die manier voor een zuinig en sfeervol verlichtingsplaatje. De slang is het moderne alternatief voor traditionele lichtslingers, en vormt niet alleen tijdens de kerstperiode een populair sfeerverhogend element. Ook als feestverlichting of als decoratie van een tuinhuis wordt vaak een lichtslang toegepast. Wie van kleuren houdt, verlicht zijn tuin met een multicolor-lichtslang, die met een regelaar voor verschillende lichteffecten zorgt.

  Voorgevormde lichtslang: Rendier & Co.

  Naast de individuele decoratiemogelijkheden van een lichtslang met gloeilampen of een LED-lichtslang, worden de flexibele slangen ook gebruikt om silhouetten van figuren te maken. Er zijn kant-en-klare figuren te koop, waarbij lichtslangen om de draadvorm van een rendier, Kerstman of arrenslee gewikkeld zijn. Dit geeft in ingeschakelde toestand een lichtgevend silhouet, die in het donkere seizoen de tuin en het huis een kerstachtige sfeer geeft. De 3D-kerstboom is een handig alternatief voor het vele werk dat het versieren van de kleine dennenboom of de struik voor het huis met een lichtslinger of lichtslang meebrengt. Het silhouet van lichtslangen geeft de illusie dat er een kerstboom versierd met lichtjes in de tuin staat.

  Met LED-lichtslangen goedkoop decoreren

  Sinds enkele jaren is de LED-techniek ook geïntroduceerd bij de kerstverlichting. De kleine lichtdioden bewijzen hun voordeel bij filigraan verlichting en decoratie, die urenlang blijft branden. Zij verbruiken tot 90% minder stroom dan gloeilampen, hebben een levensduur van 20.000 tot 50.000 uren, zijn erg klein en ontwikkelen veel minder warmte dan andere lichtbronnen - allemaal eigenschappen, die voor een lichtslang en haar toepassing zeer nuttig zijn.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.