Schijnwerpers

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Schijnwerpers voor bedrijven, op het kantoor of in winkels

  Schijnwerpers voor bedrijf, winkel en kantoor

  Schijnwerpers kunnen als verlichting van allerlei objecten gebruikt worden als functionele of esthetische verlichting. Bij deze lamp met zo veel mogelijkheden ben je haast geneigd hem overal in te zetten. Schijnwerpers alleen kunnen namelijk nogal een koele uitstraling hebben. Combineer Schijnwerpers daarom altijd met decoratieve lichtbronnen. Dan komen uw Schijnwerpers pas echt tot z'n recht en bereikt u het gewenste effect.

  Schijnwerpers voor het presenteren van producten

  Om de aandacht van de klanten te trekken, dienen producten extra aantrekkelijk gepresenteerd te worden. Voor dit doel zijn spots de juiste soort verlichting. Daarbij zijn er verschillende soorten spots, namelijk spots die geschikt zijn voor plafondmontage en spots die geschikt zijn voor wandmontage. Plafondmontage heeft het voordeel dat de spots ook voor de basisverlichting van de winkel zorgen. Spots zijn echter ook uitermate geschikt voor zeer gerichte verlichting. Voor een dergelijke zeer gerichte verlichting kunnen spots bijvoorbeeld bij kortingsacties toegepast worden. Zo trekken ze doelgericht de aandacht van de potentiële klant naar het afgeprijsde product.

  Schijnwerpers als werklampen

  In werkplaatsen, zoals bijvoorbeeld garages, worden schijnwerpers vaak in de vorm van zogenaamde vlakstralers toegepast. Ze leveren de werknemers het benodigde licht voor diverse reparatiewerkzaamheden. Voor werkzaamheden onder de motorkap kunnen schijnwerpers met statief gebruikt worden. Men kan aanvullend ook terugvallen op een werkzaklamp die magnetisch aan metalen oppervlakken, zoals de motorkap, blijft hangen. Zo heeft men beide handen vrij om te werken. Schijnwerpers met statief worden overigens ook als bundellichtstralers gebruikt, omdat ze beschikken over een relatief ver reikende lichtbundel.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.