Solar lichtsnoer

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Lichtslingers op zonne-energie

  Waar worden lichtslingers op zonne-energie gebruikt?

  Solar-lampjesslingers zijn flexibel buiten flexibel te gebruiken, omdat u er geen kabels voor hoeft te leggen. Op het terras, het balkons en in de tuin - ook als sfeervolle blikvanger in bijvoorbeeld de takken van een boom - zorgen de solar-lichtslingers voor gezellig licht zonder elektriciteitskosten.

  Solar lampjes slinger Lucas Start Set

  Auf Terrasse und Balkon

  Solar LED lampjes slinger

  Im Garten

  Waar moet op ik letten bij de aankoop van een lichtslinger op zonne-energie?

  Lichtslingers op zonne-energie verzamelen de meeste energie in de zomer, maar zelfs in dan kan er soms veel bewolking en regenval zijn. Daarom moeten solar-lampjesslingers beschermd worden tegen regen en ook tegen vreemde voorwerpen - zoals kleine insecten. Dit wordt uitgedrukt door de IP-beschermingsklasse. Voor lichtkettingen voor binnen gelden geen beperkingen, maar lampjesslingers voor buiten moeten minimaal IP44 zijn.

  Naast bescherming van de elektronica zijn de meeste lichtslingers op zonne-energie ook gemaakt van weerbestendig materiaal. Solar-lampions zijn bijvoorbeeld meestal van plastic.

  Houd bij de aankoop bovendien rekening met de lengte van de solar-lichtslinger. Niets is vervelender dan er tijdens het ophangen achter komen dat de slinger te kort is voor de balkonreling. Informatie over de lengte vindt u bij de artikelgegevens in onze webshop.

  LED lamp op zonne energie Festival

  Hoe werken lichtslingers op zonne-energie?

  Solar-lampjesslingers werken op zonne-energie. Via een zonnepaneel (bij de levering inbegrepen) laadt de geïntegreerde batterij op via het fotovoltaïsche proces. De meeste lichtkettingen op zonne-energie zijn ook uitgerust met een schemersensor. Deze sensor zorgt ervoor dat het licht pas aangaat als het donker wordt.

  Lindby Lampini LED Solar lampjes slinger
  De afzonderlijke lichtbronnen van de lichtslinger zijn via één kabel met elkaar verbonden. Aan het einde van de kabel zot het zonnepaneel, dat de gehele keten van energie voorziet.
  Lampini LED lichtslinger op zonne energie
  Bij de meeste lichtslingers op zonne-energie kunt u het zonnepaneel onafhankelijk van de ketting naar wens ergens plaatsen. Het is dan ook een fluitje van een cent om het zonnepaneel op het zuiden te richten.
  Combo LED lichtslinger op zonne energie

  Wat zijn de voordelen van een lichtslinger op zonne-energie?

  Solar-lichtslingers bieden - zoals alle lampen op zonne-energie - enkele voordelen ten opzichte van verlichting op batterijen of bekabelde lampen. Deze voordelen zijn:

  • Geen elektriciteitskosten
  • Een lange levensduur dankzij LED
  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Automatisch in- en uitschakelen dankzij een schemersensor of tijdschakelaar
  • Kwalitatief hoogwaardige lichtslingers op zonne-energie branden van maar liefst 10 uur

  Hebt u nog vragen over lichtslingers op zonne-energie? Of over het onderwerp licht en verlichting? Dan helpen onze experts u graag verder: naar het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.