Solar-wandlampen

Solar-wandlampen: solarlampen in een bijzondere uitvoering

Solarlampen zijn over het algemeen erg populair als buitenverlichting Ze zijn er in verschillende uitvoeringen: decoratieve solarlampen, solar grondspiesen of solar-wandlampen en solar-wandspots. In tegenstelling tot een spot, die doelgericht licht geeft, is een solar-wandlamp geschikt op plaatsen waar gespreid licht gewenst is. Solar-wandlampen zijn mogelijk op alle buitenmuren van het huis en zorgen voor constante verlichting en veiligheid in het donker. Solar-wandlampen zijn bijzonder geschikt voor een betere oriëntering bij de ingang van het huis en de oprit van het terrein.

Speciale huisverlichting: solar-wandlampen

Met een solar-wandlamp is het naambordje, het huisnummer of de deurbel beter zichtbaar. Het is erg belangrijk, dat in noodgevallen het huisnummer goed herkenbaar is voor hulpdiensten. Een solar-wandlamp of speciale huisnummerverlichting kan deze zichtbaarheid garanderen. Ook voor de verlichting van allerlei soorten bordjes, praktijk- of bedrijfsnaambordjes, zijn solar-wandlampen de ideale oplossing.

De solar-wandlamp als flexibele buitenlamp. Het meest typerende van een solar-wandlamp is, dat ze onafhankelijk van een stroomaansluiting aan de wand van het huis gemonteerd kan worden. Voorwaarde is, dat er voldoende zon- of daglicht beschikbaar is, zodat de accu in de solar-wandlamp in de loop van de dag kan opladen. De solar-wandlamp beschikt, net als andere solarlampen, namelijk over een zonnepaneel, dat overdag de zonne-energie opneemt, omzet in elektrische stroom, en opslaat in een accu. De solar-wandlamp geeft de opgeslagen energie weer af in de vorm van licht wanneer het donker wordt.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.