Stoffen tafellampen

Stoffen tafellampen – een optisch genot op elk vlak

Sommige wandplanken of ruimtes benodigen een extra lichtbron. De tafellamp is voor zulke doeleinden een buitengewoon geliefd product. Omdat deze lamp nooit voor de gehele algemene verlichting zorgen kan en ze daarmee bevrijd is van alle eisen die aan zulke basisverlichting gesteld worden, is de tafellamp per definitie een designobject. Kap, staander en voet kunnen in de meest uiteenlopende vormen gerealiseerd worden, slechts de fantasie van de betreffende designer beperkt de mogelijkheden. De tafellamp met kap is daarmee een deel van een bijzondere productcategorie die de woonkamer niet alleen verlicht maar ook optisch verrijkt.

Stoffen tafellampen: een verlichtingsklassieker onder de lampen

Een tafellamp met kap is een van de klassieke vormen van verlichting, die al sinds vele jaren in gezellig ingerichte woon-en slaapkamers op nachtkastjes, wandplanken, bijzettafeltjes en commodes te vinden is. Het product overtuigt met een perfecte plaatselijke verlichting, waarbij het materiaal van de kap tegelijkertijd lichtdoorlatend en verblindingsvrij is. Op deze manier wordt een bepaalde plek – bijvoorbeeld de leeshoek – door een dergelijke tafellamp met kap voorzien van een aangenaam gezellig, niet opdringerig licht. Dit product draagt met een onopvallende charme bij aan de completering van de verlichting van zowel moderne als klassieke interieurs.

Niet alleen mooi in wit: de tafellamp met kap

Een witte stofkap ziet er chic uit en past bij elke gezellige inrichting, dat geldt ook voor de tafellamp met stoffen kap. Maar er is meer dan de bekende witte kap. Ze kan kleurrijk en daarmee modern ontworpen zijn, of in een beige-achtige kleurtoon een bijzonder huiselijke sfeer onderstrepen. Belangrijk is ook de combinatie van de kap en de armatuur. Want deze combinatie maakt tot slot het totale plaatje van de lamp uit. De staander en voet kunnen naast eenvoudigweg van chroom, ook van wit keramiek of van natuurlijk hout vervaardigd zijn en zo een bijzonder waardevol stijlelement vormen. Voor elke plek is er zo een uitgebreid repertoire aan mogelijkheden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.