Terraslampen

Terraslampen, extra sfeer voor uw ’woonkamer buiten’

Uw terras is meer dan een plek om een luchtje te scheppen. Het is vooral een plek waar u tijdens de zomeravonden tot in de late uurtjes kunt zitten, genietend van een wijntje en van de zonsondergang. Uw terras is daardoor een soort openluchtwoonkamer. Omdat elke woonkamer nog meer sfeer krijgt door de juiste verlichting, biedt lampen24.be u verlichting die gemaakt is voor uw terras. Terrasverlichting maakt van uw terras een plek waar u nóg langer kunt genieten.

De functie van terrasverlichting

Indien u de verschillende vormen van terrasverlichting bekijkt, dan valt de schoonheid en veelzijdigheid van de lampen waarschijnlijk als eerste op. De fraaie lantaarns, decolampen en tafellampen zijn dan ook zeer opvallend. Maar terrasverlichting is natuurlijk ook functioneel. Zo is een verlicht terras veiliger en kunnen uw gasten zich beter oriënteren in uw tuin of op uw balkon.

Terraslampen met een dubbele functie

In onze webwinkel vindt u een ruime keuze aan terraslampen. Er zijn ook speciale terraslampen die een dubbele functie vervullen. Zo zijn er bijvoorbeeld de lichtgevende plantenbakken. Dat is verlichting en bloempot in één. Als u in elke hoek van uw terras zo’n lichtgevende plantenbak zet, dan kunt u de contouren van uw terras goed zien. Nog meer spannende combinaties vindt u in de lichtgevende meubels. De lichtgevende kruk of bijzettafel is er ook in RGB-verlichting, waarbij de lamp/het meubelstuk geleidelijk aan een andere kleur aanneemt.

Welke terrasverlichting is het meest geschikt?

Ga eerst na of een energiebron voorhanden is voor u terrasverlichting koopt. Als u uw lampen moeilijk op netspanning aan kunt sluiten, dan kunt u overwegen een terraslamp op zonne-energie aan te kopen. Die zijn energiezuinig en u kunt ze gemakkelijk verplaatsen zonder dat u een stopcontact nodig hebt. U kunt terrasverlichting overigens heel goed combineren met onze buitenverlichting. Zo hebt u nog meer keuze en combinatiemogelijkheden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.