Tuinmeubels

Stijlvolle gezelligheid: Tuinmeubelen voor outdoor living

De zon schijnt, de dagen worden weer langer - het is zomer! De natuur lokt; u wilt het liefst de hele tijd in uw outdoor living doorbrengen. Bovendien is de tuin vaak de trots van veel hobbytuinders. Om echt van uw tuin, terras en balkon te kunnen genieten, heeft u natuurlijk de juiste tuinmeubels nodig. De tuinmeubelen moeten lekker zitten en natuurlijk fraai van uiterlijk zijn. Er is een enorme keuze in woonkamermeubels en tuinmeubels. Houten tuinmeubelen zijn de klassiekers. Ook onderhoudsvrije kunststof of kunsthars wordt steeds meer gebruikt bij tuinmeubilair. Moeten houten tuinmeubels regelmatig met speciale olie of was bewerkt worden - vuilafstotende kunststoffen tuinmeubels kunt u relatief makkelijk schoonmaken. Ook metalen tuinmeubels zijn in trek. Betrekkelijk onbekend, maar zeer elegant zijn tuinmeubels van leer of kunstleer.

U wordt vrolijk van tuinmeubelen in frisse kleuren

Het meest gangbaar bij tuinmeubels is een combinatie van een tafel, vier stoelen en een zitbank. Dit wordt vaak aangevuld met één of twee divans. Het tuinmeubelassortiment is uitgebreid met loungebanken en loungestoelen. Door deze tuinmeubels wordt uw tuin pas echt een openlucht woonkamer. Het wordt extra huiselijk door accessoires als decoratieve plantenbakken. Frisse en natuurlijke zomerkleuren zijn de trend. Felgekleurde tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld moderne kunststof stoelen, steken bloemen en planten naar de kroon door hun sprekende kleuren. Kies zelf wat bij u past qua kleur: rustige en gedekte tinten of juist wat feller. Eén ding is van groot belang bij de aanschaf van tuinmeubels: kwaliteit. Alleen van goed afgewerkte, weerbestendige tuinmeubels heeft u lang plezier.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink die u in elke nieuwsbrief vindt of stuur e-mail naar info@lampen24.be. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. *vanaf € 75 bestelwaarde