Wandinbouwspots buiten

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Wand inbouwspots – decente maar effectieve buitenverlichting

  De belangrijkste eigenschap van wandinbouwspots is dat ze ruimte besparen. Zoals alle inbouwspots gebruiken ook de wandinbouwspots weinig ruimte, doordat ze in de wand gebouwd zijn. De meeste modellen sluiten ook nagenoeg vlak bij de wand aan. Het frame van een wandinbouwspot is dus wel vrij onopvallend, maar de lamp zelf blijft zeker niet onopgemerkt. De uitstraling van haar licht en haar belang voor de veiligheid moeten niet onderschat worden.

  Wandinbouwspots voor buiten: een stukje veiligheid

  Juist voor de verlichting van de trap in de tuin of voor het huis worden vaak wandinbouwspots gebruikt. Ze vallen niet op en besparen ruimte, maar kunnen smalle trappen en gangpaden toch veilig verlichten. Wandinbouwspots zijn niet alleen perfect voor veiligheids- en oriëntatieverlichting, door hun onopvallendheid zijn ze ook bijzonder geschikt voor sfeerverlichting. Doordat bij wandinbouwspots de armaturen op de achtergrond blijven, kan het licht zelf meer op de voorgrond treden en - letterlijk - schitteren.

  Lampen voor wandinbouwspots

  Voor wandinbouwspots zijn verschillende lichtbronnen geschikt: Halogeenlampen, TL-lampen of LED's. Deze laatste worden steeds meer gewild, omdat ze aan de ene kant energiezuinig zijn en anderzijds een groot palet aan kleuren bieden, met veel toepassingsmogelijkheden. Zoals bij alle andere lampen voor buiten er moet bij wandinbouwspots op gelet worden dat ze een hoge beschermingsklasse heeft, minstens IP44, zodat geen spatwater of elementen groter dan 1mm in de lamp kunnen binnendringen.

  Verlicht met een wandinbouwspot voor buiten de gevaarlijke plekken in uw tuin en dompel uw huis in prachtig licht!

  Wandinbouwspots bieden vele mogelijkheden

  Wandinbouwspots kunnen veelzijdig toegepast worden. Ze zijn bijvoorbeeld het meest geschikt voor extra accenten. Met dimbare wandinbouwspots, eventueel zelfs met gekleurde LED's, kunt u bijzondere lichteffecten bereiken. Als padverlichting en als verlichting van trappen zijn wandinbouwspots zeer geschikt. Langs de trap of ingebouwd in de treden geven wandinbouwspots een prachtig licht en maken ze het traplopen een stuk veiliger. Het grootste voordeel van wandinbouwspots is dat ze geen ruimte innemen en daardoor ook heel geschikt zijn voor smalle trappen. Afgezien van hun praktische nut kunnen wandinbouwspots ook zorgen voor een bijzondere uitstraling. In onze online winkel vindt u diverse wandinbouwspots voor verschillende doeleinden. Vindt u de lamp die u zoekt daar niet tussen, dan helpen wij u graag verder.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.