Wandlamp bewegingssensor

Veilige en milieubewuste buitenwandlampen met bewegingssensor

Op lampen24.be vindt u meer dan 250 lampen die uitgerust zijn met een handige bewegingssensor. Dit is een vorm van intelligente belichting die met een sensor beweging om het huis registreert en het licht automatisch laat branden. Deze vorm van verlichting is gemakkelijk, milieuvriendelijk en biedt ook extra veiligheid rondom uw huis.


Wandlampen met bewegingssensor – Licht wanneer u het nodig heeft

Een buitenwandlamp in combinatie met een bewegingssensor zorgt voor een sterke verlichting rondom uw huis en is ook nog eens energiezuinig. Aangezien de lampen uitsluitend aangaan als ze een beweging registreren, bespaart u hiermee aanzienlijk op uw energiefactuur.

In combinatie met zogenaamde ledverlichting is uw buitenlamp met bewegingssensor de ideale manier om uw energiefactuur omlaag te brengen. Ledverlichting heeft een lage netspanning, waardoor deze zuiniger en duurzamer is. Bovendien wordt deze verlichting minder warm, waardoor ze beter bestand is tegen slechte weersomstandigheden en trillingen.


Een verlichte woning is een veilige woning

Buitenwandlampen maken de omgeving om uw woning extra veilig. Ze verlichten de paden langs uw huis, voorzien uw terras van een aangenaam licht en maken uw ingang veilig. Afstapjes, obstakels en oneffenheden kunt u dankzij buitenwandlampen met bewegingssensor beter zien, zodat het rondom uw woning veiliger is voor u en uw gasten.


Bewegingssensoren en anti-inbraak

U zult misschien weleens hebben gehoord van een inbraak bij u in de buurt en hebben gedacht: dat zal mij niet zo snel overkomen. Maar dat zullen de gedupeerde bewoners wellicht ook hebben gedacht. Feit is dat er in België gemiddeld 208 keer per dag ergens wordt ingebroken. De donkere tijd van het jaar blijft populair bij inbrekers. En dat heeft een goede reden.

Een ‘goede’ inbreker kijkt hoe hij op een eenvoudige en risicoloze manier zo veel mogelijk geld zou kunnen verdienen. Vanaf het moment dat er een paar hindernissen in of rond het huis zijn, is de kans groot dat hij een ander “doelwit“ kiest. Buitenwandlampen met bewegingssensor zijn als een waakhond voor uw woning. Ze worden pas geactiveerd als ze een beweging detecteren. Deze plotselinge verlichting heeft een afschrikkend effect op de inbreker en trekt bovendien de aandacht van buren of voorbijgangers.

In onze webshop vindt u ook buitenlandlampen met infraroodsensoren. Deze hebben als voordeel dat ze niet op beweging, maar op warmtestraling in de naaste omgeving reageren. Daardoor zijn ze gevoeliger en kunnen ze beweging in een grotere zone registreren.


Tips voor het ophangen van uw wandlamp met bewegingssensor

Voor een optimale veiligheid zijn de reikwijdte (dat is het bereik in meters) en de detectiehoek belangrijk. Als de reikwijdte laag is, dan reageert uw bewegingsmelder pas als de inbreker voor uw huis staat. Is de detectiehoek te klein, dan springt uw automatische buitenwandlamp waarschijnlijk niet aan. Daarom raden we aan om de bewegingsmelder en buitenlamp zo’n 2 à 3 meter boven de grond te hangen. Let ook op obstakels in uw tuin die kunnen verhinderen dat uw buitenwandlamp aanspringt.


Kies de juiste buitenwandlamp

Ontdek het aanbod aan buitenwandlampen in onze webshop. Bewegingssensoren mogen dan modern zijn, u hebt de keuze uit verschillende materialen en stijlen, van modern tot klassiek.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.