Wandlampen koper/messing

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Wandlampen van koper en messing voor buitenshuis

  Koperen en messing wandlampen voor buitenshuis zijn een onderdeel van de tuin- en buitenverlichting. Zoals sokkellampen, tuinpadlampen en lantaarns bieden zij veiligheid rond het huis en zijn ze handige hulpmiddelen bij een donkere tuin en oprit. Koperen en messing wandlampen geven uw huis een nieuwe glans en weren inbrekers. Verlichte huizen zijn aantoonbaar minder vaak het doel van inbrekers.

  Koperen en messing wandlampen - verschillende materialen voor wandlampen

  Wandlampen voor buiten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en van verschillende materialen: roestvrij staal, aluminium, messing en koper. Koperen wandlampen zijn zeer populair voor buitengebruik, omdat koper een duurzaam edelmetaal is, gemakkelijk te bewerken en corrossiebestendig. De belangrijkste eigenschap van buitenwandlampen is dat ze bestand zijn tegen vocht en sterke temperatuurwisselingen. Koper is een van de eerste metalen die door de mens ontdekt en verwerkt werden, en geeft door haar karakteristieke kleur nog steeds producten als koperen wandlampen een bijzonder edele uitstraling. Ook messing, een goudkleurige legering van koper en zink, wordt veel gebruikt voor de vervaardiging van wandlampen.

  Bewegingssensoren - de energiezuinige variant voor alle wandlampen

  Als u kiest voor koperen of messing wandlampen met bewegingssensor spaart u energie, omdat de lampen alleen dan stroom verbruiken wanneer het echt nodig is. Bij gebruik van LED lampen voor uw koperen en messing wandlampen kiest u voor een nog energiezuiniger oplossing. Milieubewustzijn en een voortreffelijke vormgeving zijn niet strijdig bij koperen en messing wandlampen met bewegingssensor en/of LED's; integendeel, zij vullen elkaar perfect aan.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.