Wandlampen kristal

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Wandlampen met kristal - voor sensationeel glinsterende effecten

  Een beetje pracht en praal mag best, nietwaar? En dan ook graag mét sensationele glinsterende effecten! Welk materiaal is daarvoor beter geschikt dan kristal? Om ervoor te zorgen dat de lamp meteen in het oog springt, kunt u deze het beste op ooghoogte hangen – een decoratieve wandlamp. Op die manier bent u verzekerd van een mooie, warme lichtsfeer en mooie licht- en schaduwscenario's op de muur. Dus waar wacht u nog op? Kies voor de kristallen wandlamp.

  Welke merken kristallen wandlampen zijn er?

  Als u een lamp koopt, dan meteen een premium lamp? Dan moet deze ook van een bekend merk zijn? U kunt eenvoudig zien uit welke van deze mogelijkheden u kunt kiezen. Gebruik daarvoor de filter "Merk". Vink de vakjes aan van de merken die u het best bevallen. Vervolgens worden alleen deze merken weergegeven in de resultatenlijst – bijvoorbeeld Kolarz, Schonbek of Swarovski.

  Passen kristallen wandlampen bij de antieke stijl?

  U bent op zoek naar een wandlamp, die ontstaan lijkt te zijn in een lang vervlogen tijdperk? Dan past kristal perfect als designelement. Zo hebt u het gevoel alsof u in het kasteel van Sissi bent - pure nostalgie gegarandeerd. Tip: vooral in combinatie met goudkleurige tinten passen kristallen wandlampen bijzonder goed bij de antieke inrichting.

  wandlamp kristal
  wandlamp kristal
  wandlamp kristal

  Zijn er ook kristallen wandlampen met meerdere lichtbronnen?

  Er zijn kristallen wandlampen met slechts één lichtbron. Maar ook met meerdere. De gemakkelijkste manier om te zien hoeveel lichtbronnen er voor u schijnen is door naar de productfoto's zelf te kijken. Daar ziet u in één oogopslag of het om een model met een of meerdere lichtbronnen gaat. In de meeste gevallen wandlampen één of twee lichtbronnen.

  Moet ik ook voor bij kristallen wandlampen ook voor LED kiezen?

  De moderne LED-technologie heeft zoveel voordelen, dat u er niet aan kunt ontkomen – ook al ziet de kristallen wandlamp er nog zo antiek uit. In vergelijking met de gloeilamp profiteert u van:

  • een energiebesparing van 80 tot 90%
  • een 50 keer langere levensduur
  • maar liefst 50.000 uur puur licht
  • een uitstekend thermisch beheer
  • de mogelijkheid voor compactere designs

  Hoe schakel ik kristallen wandlampen in? Daarvoor zijn er eigenlijk verschillende mogelijkheden - welke bevalt u het beste?

  • via een wandschakelaar
  • via een schakelaar op de lamp
  • via een schakelaar op de voedingskabel
  • via een afstandsbediening (de "multicolour"-functie kan, indien beschikbaar, hiermee ook worden bediend)

  Tip: in de webshop kunt u met de filter "met schakelaar" bepalen wat het beste bij u past.

  wandlamp kristal
  wandlamp kristal

  Hoe maak ik kristallen wandlampen schoon?

  Een droge reiniging is in ieder geval voldoende: gewoon het stof en vuil afnemen met een plumeau - klaar is Kees. Als u dit regelmatig doet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hardnekkige vervuiling. Tip: voorzichtigheid is geboden bij het reinigen met een vochtige doek. Dit kunt u bij wandlampen beter niet doen. Zodat de gespoten reinigingsspray niet langs de muur druipt en u eerder moet renoveren dan gepland. Als u toch nat wilt reinigen, vergeet dan niet het volgende: van tevoren absoluut de lamp en zekering uitschakelen – voor uw veiligheid.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.