Badkamer plafondlampen

Wellness thuis met de juiste badkamerverlichting

Wellness begint thuis. De badkamer is er vooral voor ontspanning. Tenminste, als de badkamer meer is dan de beruchte natte ruimte en tot in de details zorgvuldig is ingericht en voorzien is van geschikte badkamerverlichting. De badkamerverlichting is mede bepalend of u zich daar prettig voelt. Wanneer u niet alleen maar even snel wilt douchen of uw tanden poetsen, maar uw badkamer ook beschouwt als een oase van ontspanning na een zware dag, dan moet u ook met goed gekozen badkamerverlichting voor de juiste sfeer zorgen.

Badkamer-plafondlampen voor sfeer en comfort in de badkamer

Badkamerverlichting moet doelmatig zijn, maar moet er ook voor zorgen dat u zich lekker prettig voelt in de badkamer. Sommige gebieden, zoals de spiegel en de wastafel, horen helder, niet-verblindend en met geschikte kleurweergave verlicht te worden. In kleine badkamers is misschien een goed geplaatste plafondlamp voldoende, maar soms is het aan te bevelen om daarnaast ook spiegellampen aan te brengen.

Andere hoekjes dienen weer als wellness-oase en worden verlicht met warme, sfeervolle badkamerverlichting. Momenteel zijn plafondinbouwlampen met moderne LED-techniek heel populair. Deze plafondverlichting maakt van uw badkamer een oase.

Maak bij ons uw keuze tussen de meest uiteenlopende badkamerlampen, die bij u en uw persoonlijke smaak passen. In onze webshop vindt u passende verlichting voor muur, spiegel en plafond, hetzij modern, rustiek, functioneel of sfeervol.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.