Glazen wandlampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Glazen wandlampen - stralend mooie lichtobjecten

  Wandlampen zijn populaire lichtbronnen, omdat ze heel huiselijk licht verspreiden. Ze zijn er in vele uitvoeringen, vormen, kleuren en materialen, voor iedere inrichtingsstijl. Glazen wandlampen hebben een bijzonder mooie uitstraling. In onze webshop vindt u ze van klassiek tot supermodern. Zo is een glazen wandlamp met bijvoorbeeld een mat glasmotief bijzonder mooi. Ze geeft een schitterend licht.

  Glazen behuizing - dé blikvanger van de glazen wandlamp

  Glazen wandlampen zijn blikvangers, want glas is een bijzonder ontworpen materiaal. Het kan van vele extra's worden voorzien en is in vele vormen en kleuren verkrijgbaar. Door de vele glassoorten is het ontwerpen van glazen wandlampen erg leuk en afwisselend. Door de met de hand gegraveerde motieven, die daarmee de rechte oppervlakken van de lampenkap doorbreken, maken sommige design wandlampen van glas veel indruk. Andere glassoorten zijn van kleine luchtbellen voorzien, die schemerend licht geven. Ook exclusieve glazen wandlampen van mondgeblazen Venetiaans glas zijn in ons assortiment te vinden. Zulke betoverende glazen wandlampen zijn zowel aan als uit een lust voor het oog. Ze geven een Italiaanse tintje aan uw huis!

  Eén ding is zeker: Met een glazen wandlamp haalt u een klassieke, mooie lamp in huis met een prachtige design. Dat siert elke muur in gang, trappenhuis, woonkamer en badkamer. Een glazen wandlamp vormt een prachtig lichtobject, die een positieve sfeer schept in uw huis. In onze webshop vind u ongetwijfeld een perfecte glazen wandlamp.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.