Houten staande lampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Houten vloerlampen

  Houten vloerlampen zijn de perfecte bijverlichting voor woon-, slaap- en eetkamers of ook voor werkkamers. Vaak voorzien van dimmer - heel praktisch is een aanraakdimmer - zorgen ze voor behaaglijk licht in wat eerder ongezellige donkere woongedeelten waren. Hoe strakker het uiterlijk van een houten vloerlamp, des te beter past ze bij de stijl van de rest van de woonkamer. Een onbetaalbaar voordeel van een vloerlamp is, dat ze zonder veel moeite toe te passen is, precies waar het licht nodig is. Bijvoorbeeld als leeslamp naast de bank.

  Van voordelig standaardmodel tot design-vloerlamp

  Houten vloerlampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Er zijn vloerlampen met grote of kleine lampenkappen van papier, zijde of glas - of zelfs zonder kap. Zeer functioneel zijn vloerlampen met verstelbare armen of de zeer populaire vloerlampen, ook wel uplights genoemd, die de plafonds verlichten. Belangrijk criterium bij de aanschaf van een nieuwe houten vloerlamp is natuurlijk het uiterlijk. Wie zeer hoge eisen stelt, schaft een design-vloerlamp aan. Deze heeft vaak een aparte vorm en kleur, afhankelijk van de wens van de individuele klant. Vloerlampen verspreiden naast helderheid en licht vooral plezier en tevredenheid en worden op die manier een kunstvoorwerp. Houten vloerlampen verfraaien de algehele indruk van een ruimte en dragen bij aan een harmonieuze lichtverhouding. Ook houten leeslampen, uitgevoerd met een draaibare spot en met in hoogte verstelbare arm, zijn zeer gewild. Van voordelig standaardmodel tot prijzig designer object, houten vloerlampen zijn er in veel verschillende variaties en prijsklassen. Neem een kijkje in de categorie houten vloerlampen in onze online-shop.

  Vloerlamp - de lamp als kunstwerk

  Een vloerlamp is een zeer opvallend interieurvoorwerp. Ook uitgeschakeld nauwelijks over het hoofd te zien, toont de vloerlamp iedere kamer 's avonds haar exclusieve karakter. De vloerlamp dient tegelijkertijd als leeslamp, indirecte verlichting en lichtsculptuur, en hoort eigenlijk in iedere woonruimte thuis. Zonder vloerlamp ontbreekt er iets. Snuffel eens rond in onze online-shop. Wij zijn ervan overtuigd, dat u daar een vloerlamp vindt die ook aan uw woonkamer beslist meerwaarde geeft.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.