Lichtbollen zijn zeker niet oubollig

In de tuin als decoratief licht. Of als een sfeervolle lichtbron binnen onze 4 muren. Lichtbollen zorgen voor een geweldig licht en zijn helemaal hip, zowel binnen als buiten. Maar niet alle lichtbollen zijn hetzelfde: Ze zijn kleurrijk of gewoon wit, onopvallend of totaal gek. Ze zijn gemaakt van glas, papier of metaal, met decoraties of net heel eenvoudig. Ze zijn voor de vijver, de slaapkamer, de eetkamer en de slaapkamer. Kortom: ze zijn gewoonweg geweldig.

terras lamp Gardenlight | 1523672, 1523673, 1523674

Gewoon stoer:
nu wordt het bolvormig in de tuin


De tuin- en bollampen: een combinatie die niet perfecter lijkt. Ze zijn verkrijgbaar met elektriciteitsaansluiting en deels ook met bewegingsmelders als weg- en wandverlichting voor huisgevels en tuinpaden. Maar de bollampen hebben hun grote verschijning vooral als trendy decoratieve verlichting. In de tuin, op het terras - of zelfs in uw eigen vijver!

~ Maak je tuin kleurrijk ~

Speciaal voor u uitgelicht
Hanglamp Greta | 7610626

Hanglampen met lichtbollen zijn stijlvol en gezellig


De lichtbollen zijn ook heel trendy binnenshuis, bijvoorbeeld als hanglamp voor in de slaapkamer, woonkamer of zelfs in de eetkamer, een echt designhighlight. De lichtgevende bollen worden vaak gecombineerd met andere trendmaterialen en -ontwerpen zoals bijvoorbeeld met glas of papier. Met gatenpatroon, met koper of in een trendy goudkleur. Met een bloem- of bladmotief of zelfs volledig minimalistisch. Het kan nauwelijks gezelliger zijn!

~ Stijlvol en gezellig! ~

Naar de hanglampen met lichtbollen

Hängeleuchte Sphere | 8582379 Hängeleuchten LE KLINT 172 S | 6086183
Speciaal voor u uitgelicht

Creëer een geweldige sfeer met bolvormige verlichting aan de wand & het plafond


Wandlamp Miconos  | 1060210

Een lamp in de vorm van een bol - voor de wand? Ja, absoluut. Door de montagehoogte, die altijd in het gezichtsveld van de kijker ligt, worden de bolvormige lampen een echt designelement. Of het nu gaat om een transparante glazen bol, schijnbaar magisch zwevend op een gouden metalen buis, met opvallende decoraties of heel koel in wit en zilver - de lichtgevende bol wordt als centraal element op de muur in scène gezet door een lichte en soms speelse manier.

Voor aan de wand

Plafondlamp Castiro | 1020393

Als een enkel element voor het plafond - ja, bolvormige verlichting maakt echt het verschil. Bijvoorbeeld, als een klassieke elegante, elegante opaal glazen bol, trendy in een groene look of in een trendy goudkleurige tint of met metalen gaas. Maar ook aan het plafond komen de trendy lampen graag in groepen voor. En het mooiste is: de individuele spots kunnen vaak individueel worden uitgelijnd - licht precies daar waar u het nodig heeft.

Voor het plafond

Speciaal voor u uitgelicht

Kleine verlichting, groot effect
Tafellampen in bolvorm maken van elk dressoir een statement


Tover een sensationele blikvanger op een dressoir, plank of bijzettafel met een leuke tafellamp. Klassieke modellen met een lichtgevende opalen glazen bol of eenvoudige en elegante ontwerpen met een lampenkap uit papier en een houten voet. Er is voor ieder wat wils! Er zijn ook lampen met glazen bollen en een voet uit beton, voor wie het liever iets specialer heeft. Tevens zijn de tafellampen er in verschillende formaten en kleuren, zodat iedereen de lamp kan kiezen die het beste past.

~ De trends van het moment ~

Naar de tafellampen in bolvorm

Tafellamp LE KLINT 375 | 6086203
tafellamp Lunar | 8539459
Speciaal voor u uitgelicht
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.