Kerstdecoratie binnen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Kerstversiering voor binnen

  Mijn kerstfeest, mijn kerstversiering!

  Welke kerstversiering voor binnen is momenteel trendy?

  Elk jaar zijn er weer nieuwe verrassende, grappige en spannende ideeën voor vrolijke kerstversiering. De nieuwste trend: Scandi-Xmas met cosyness-factor. Deze kerstversiering is gebaseerd op het Scandinavische minimalisme en harmonieuze kleuren, die de bezinning van de kersttijd benadrukken.

  Het absoluut andere uiterste: kerstversiering in rock 'n' roll- of vintage stijl met kerstmannen op motoren of verlichte VW-busjes. En iets daartussenin: kerststerren met een trendthema, bijvoorbeeld Black is beautiful!

  kaarsen op batterijen
  kerstversiering voor binnen
  kerstster zwart wit

  Welke kerstversiering voor binnen is er verkrijgbaar?

  In de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of gang is er altijd wel een plekje voor mooie kerstversiering. Veel artikelen uit het kerstversiering assortiment werken draadloos op batterijen - dus u kunt uw nieuwe favoriet gemakkelijk ergens naar wens in uw woonkamer plaatsen! En u kunt altijd op zoek naar nieuwe favoriete decoratie. Enkele klassiekers in een modern jasje:

  kaars op batterijen

  Mooi, veilig & instelbaar: moderne LED-kaarsen

  kerstster

  Oneindig variëren: sterren om voor het raam te hangen en om op een dressoir te zetten

  kerstversiering

  Mooie winterlandschappen in het klein: lichtbogen

  kerstversiering binnen

  Trendy minimalistisch: lichtsilhouetten

  kerstversiering met verlichting

  Betoverend: winter- en kerstfiguren in alle soorten en maten

  lichtketting usb

  Decoratie voor het hele jaar: lichtkettingen voor overal

  kerstversiering voor binnen

  Vanaf wanneer mag ik kerstversiering ophangen?

  Natuurlijk is er geen vaste dag waarop je mag beginnen met kerstversiering. Veel mensen beschouwen de eerste Adventszondag als het startsein om met de versiering aan de slag te gaan. Anderen volgen het liturgisch kerkelijk jaar. Dit eindigt op het feest van Christus Koning, de laatste zondag voor de Advent. Weer anderen raken in de kerststemming als bij supermarkten de eerste kerstversiering wordt verkocht.

  De kerstverlichting blijft dan vaak tot Driekoningen op 6 januari of de Maria-Lichtmis op 2 februari op het dressoir staan, voor het raam hangen of op de woonkamertafel liggen. Als u zich laat leiden door het kerkelijk jaar, neem dan Maria-Lichtmis op 2 februari als gelegenheid om de kerstversieringen op te ruimen.

  Waar kan ik vervangende lampen krijgen voor mijn kerstverlichting?

  Uw favoriete kerstversiering wilt u natuurlijk elk jaar weer opnieuw gebruiken. Bij klassieke lichtslingers vallen de gloeilampjes echter soms uit. Hiervoor bieden wij vervangende lampen aan.

  Onze tip: stap geleidelijk over naar LED. Dit is bijvoorbeeld voor kerststerren met ingeschroefde gloeilampen heel eenvoudig. Daar hoeft u gewoon een nieuwe LED-lichtbron te plaatsen om geld te besparen en van een duidelijk langere levensduur te genieten.

  Heeft u goed advies nodig over kerstversiering voor binnen, vervangende lampen of de overstap naar LED? Dan helpen onze experts u graag verder: vul het contactformulier in.

  reservelampjes kerstversiering
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.