Kerstdecoratie buiten

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Kerstdecoratie voor buiten

  Een feestelijke sfeer in de tuin, op het terras of op het balkon

  Welke bijzondere kerstdecoratie is er verkrijgbaar?

  Kerstverlichting vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit. De trend richting gekleurd licht leidde ook bij de kerstdecoratie voor buiten tot vrolijke, kleurrijke verlichting. Deze verlichting bepaalt de kerstsfeer in de tuin, op het terras of op het balkon en laat het hart van decoratiefans sneller kloppen met de kleurverandering.

  Nieuw is de trend van gestileerde kerstdecoratie voor buiten. Naast figuursilhouetten en lichtslangen voor balustrades en dergelijke zijn dit vooral enorme XXL-kerstbomen. Hierbij wordt een lichtnet in de vorm van een kerstboom  opgehesen aan de vlaggenmast - een geweldige blikvanger voor de wintertuin!

  Ook de kerstster is elk jaar een graag geziene gast, in steeds weer nieuwe variaties, variërend van mini sterren tot 18-puntige sterren. Lichtkogels, bijvoorbeeld met modern draadgaas zorgen voor een uitnodigend lichtconcept. Deze vormen het hele jaar door een mooie decoratie in uw tuin.

  kerstster voor buiten
  kerstboom voor buiten
  kerstdecoratie voor buiten

  Welke IP-beschermingsklasse heeft de kerstdecoratie voor buiten nodig?

  Kerstdecoratie voor buiten valt onder de buitenverlichting en vereist daarom een hogere beschermingsklasse vanwege de (vooral in de winter) soms barre weersomstandigheden. De meeste kerstdecoratie voor buiten heeft beschermingsklasse IP44 en is daarmee beschermd tegen spatwater en vreemde voorwerpen ≥ 1 mm.

  kerstverlichting voor buiten
  kerstversiering voor buiten

  Waar moet ik op letten bij de aankoop van kerstdecoratie voor buiten?

  Het is wettelijk vastgelegd dat kerstverlichting niet aanzienlijk lichter mag zijn dan andere verlichting op de locatie. Daarnaast is het verplicht om de nachtrust van 22-6 uur in acht te nemen. Gedurende deze tijd mag de kerstverlichting bijvoorbeeld in geen geval in het slaapkamerraam van de buurman knipperen of muziek afspelen.

  Hebt u behoefte aan goed advies over kerstdecoratie voor buiten of hebt u een andere vraag over licht en verlichting? Dan helpen onze experts u graag verder: vul het contactformulier in.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.