Kinderkamer-wandlampen

Wandlampen voor de kinderkamer: mooi en praktisch

Onze kleintjes hebben behoefte aan een goed gestructureerd einde van de dag. Dat geeft ze houvast en een gevoel van veiligheid. Bovendien houden kinderen van een vast ritueel vóór het slapen gaan: slaapliedjes, de melodie van een muziekdoosje en verhaaltjes. Zorg daarom voor een goed doordachte verlichting van de kinderkamer.
Wandlampen voor de kinderkamer zijn een absolute must, net als een plafondlamp. Ze zorgen voor basisverlichting en voor een gezellige sfeer. Wandlampen kunnen het kind ook helpen om lekker in te slapen, zeker als je ze kunt dimmen. Als de kinderkamerverlichting dimbaar is, kun je de hoeveelheid licht naar behoefte aanpassen. In een kinderkamer moet de verlichting namelijk voor veel verschillende situaties geschikt zijn. Als uw kind met blokken op de grond speelt, heeft het net zo goed licht nodig als wanneer hij aan zijn bureautje zit en met viltstiften kleurt. En ook ouders hebben voldoende licht nodig van een geschikt leeslampje, om 's avonds een mooi verhaaltje voor te lezen.
Omdat veel kinderen bang in het donker zijn, kunnen wandlampen ook helpen om die angst weg te nemen. Het dimbare licht om in weg te dromen, is ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar: als tafellamp, als vloerlamp en natuurlijk ook als nachtkastlampje. Het licht dat een wandlamp in de kinderkamer verspreidt, helpt ook om de weg te vinden als kinderen 's nachts naar het toilet moeten. Omdat een wandlamp maar weinig licht geeft in de kinderkamer, kan het kind ook meteen weer verder slapen.

Kinderkamerlampen met plaatjes in veel soorten en maten

Een decoratieve aanvulling op wandlampen voor de kinderkamer zijn de zogenaamde magische lantaarns. Magische lantaarns draaien en projecteren zo de meest verschillende motieven op de wand: bijvoorbeeld vlinders of bloemen, feeën of engelen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Contact

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.