Kristallen kroonluchters

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Kristallen kroonluchters: met inbegrip van betoverende glinsteringen!

  Een kristallen kroonluchter is veel meer dan alleen een bron van licht. De lamp betovert elke kamer in een zeer bijzondere lichtsfeer. Waarom dat zo is? Omdat de kristallen het licht duizendvoudig breken. Dit resulteert in sprankelende reflecties. Zelfs alleen natuurlijke daglicht zorgt voor fantastische effecten. Een kristallen kroonluchter betovert een ruimte dus ook als de lampen helemaal niet ingeschakeld zijn. 

  In welke stijlen zijn kristallen kroonluchters beschikbaar?

  Kristallen kroonluchters zijn pompeus en extravagant en verlenen elke kamer een bijzondere flair. Daarom hebben we deze lampen in onze webshop ook gecombineerd in een eigen categorie. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de volgende stijlrichtingen:

  kroonluchter kristal
  kroonluchter kristal
  kristal kroonluchter

  Hoe maak ik een kristallen kroonluchter schoon?

  Afhankelijk van de beschikbare tijd kunt u kiezen voor een droge basisreiniging of een natte premiumreiniging. Voer suggestie één regelmatig uit, zodat stof en vuil niet de kans krijgen om te blijven plakken. De goede oude plumeau leent zich hier prima voor.

  De natte premiumreiniging kost iets meer tijd. Maakt u zich geen zorgen, dit hoeft u maar één keer per jaar te doen. Wat u nodig hebt is een kroonluchter-reinigingsspray. Eerst stoft u de kroonluchter af. Vervolgens spuit u de reinigingsspray op de kroonluchter, zodat het stof en vuil naar beneden druppelen. Verwijder natuurlijk van tevoren de zekering - en plaats deze pas terug als alles weer volledig droog is. Vergeet niet iets onder de lamp te leggen, zodat uw vloer niet beschadigt raakt. Kranten en oude handdoeken zijn hier prima geschikt voor.

  Welke producenten bieden kristallen kroonluchters aan?

  Kristallen kroonluchters zijn echt iets bijzonders. Er zijn dus niet veel producenten die deze extravagante kroonluchters maken en aanbieden. In onze webshop ziet u via de filter "fabrikant" welke leveranciers wij in ons programma hebben. Dat zijn Kolarz, Schonbek en ons huismerk Lampenwelt.com.

  kroonluchter kristal

  Zijn kristallen kroonluchters ook verkrijgbaar met kappen?

  Kunt u niet kiezen? Dat begrijpen wij maar al te goed. De combinatie van stoffen kappen en kristallen hangers is een absoluut hoogtepunt. Omdat de kappen het licht zacht en sfeervol verspreiden en de kristallen druppels sierlijk fonkelen. Bekijk de categorie kroonluchters met kap eens op uw gemak en ontdek welke modellen beschikbaar zijn met kristallen hangers.

  Zijn er ook kroonluchters met Boheems kristal?

  Als u vraagt naar Boheems kristal, dan antwoorden wij: Schonbek. Deze lampfabrikant werd in 1870 in het voormalige koninkrijk Bohemen opgericht. Tegenwoordig is het bedrijf onderdeel van de Swarovski Groep en het is wereldmarktleider op het gebied van eersteklas kristallen kroonluchters. Laat u inspireren door de kristallen kroonluchters die Schonbek in zijn assortiment heeft. Kiest voor de juiste filter bij "Fabrikant". 

  Wat is de ideale grootte van een kristallen kroonluchter?

  U weet niet zeker hoe weelderig uw luster mag zijn en hoeveel afzonderlijke lampen deze mag hebben? Aan de ene kant is het gewoon een kwestie van smaak of u kiest voor een model met vijf of acht lampen in weelderig of juist kleiner formaat. Voor een adequate ruimteverlichting is het aantal lichtbronnen of de totale lichtstroom belangrijk. De totale lichtstroom wordt gemeten in lumen. Houd rekening met de grootte van de ruimte, de kleur van de wand en de individueel gewenste lichtsterkte.

   

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.