Kristallen kroonluchters

Chique pronkstuk – de kristallen kroonluchter

Kroonluchters verlenen niet alleen hun luister aan kastelen, herenhuizen en zalen, maar steeds vaker ook aan privé ruimtes. Hier zorgen ze voor een unieke sfeer; geven extra cachet aan de ruimte en onderstrepen de individualiteit van de eigenaar. Oorspronkelijk werd de kristallen kroonluchter vaak 'luster' genoemd. Deze lamp staat voor luxe en extravagantie en valt goed in de smaak door bijzondere en kunstig aangebrachte details. Er valt aan deze lamp steeds iets nieuws te ontdekken en te bewonderen. Al jarenlang zijn de exclusieve kristallen kroonluchters favoriet bij veel mensen. Tegenwoordig is er nog steeds veel vraag naar deze moderne lampen, die elke ruimte in iets moois veranderen.

Uniek lichtspel

De kristallen luchters reflecteren prachtig, doordat er meerdere lichtbronnen en lichtbrekende elementen gebruikt worden. Deze zijn bijvoorbeeld van edelsteen, glas of kunststof gemaakt. Het natuurlijke licht ondersteunt en intensiveert dit effect, zodat iedere ruimte een bijzondere uitstraling krijgt. Door het bewerkte kristal, dat in het Grieks oorspronkelijk 'ijs' betekent, geeft de kristallen kroonluchter een bijzonder helder licht. De tijdloze elegantie en pure fonkeling die ontstaat, maken deze lamp aantrekkelijk.

Kristallen luchters: van klassieke elegantie tot moderne helderheid

Het aanbod bevat zowel traditionele kristallen kroonluchters als moderne uitvoeringen van deze lamp. Onze collectie bevat gracieuze lampen met gebogen, speelse elementen voor een chique uitstraling, maar ook strakke lampen met moderne ontwerpideeën. Centraal staat bij elke lamp echter de aandacht voor details, die vooral tot uiting komt in de kunstig aangebrachte kristallen elementen. Kristallen kroonluchters bieden daarnaast met hun unieke karakter een ongeëvenaarde atmosfeer en u vindt er altijd wel één naar uw smaak.

Kristallampen combineren luxe en extravagantie

Een kristallen kroonluchter is meer dan alleen een lichtbron. De kristallen zorgen er voor dat het licht eindeloos gebroken wordt. Door deze unieke lichtspreiding wordt aan iedere ruimte een exclusiviteit verleend zoals geen enkele andere lichtbron dat kan doen. Een kristallen kroonluchter hoeft niet persé de vorm van een klassieke kroonluchter te hebben. Ook bij moderne lampen is er ruimte voor kristallen, omdat dit kwalitatief hoogwaardige materiaal het licht erg sfeervol maakt. Een klassieke of moderne kristallen kroonluchter ademt altijd luxe en extravagantie uit. In onze lampenshop vindt u veel verschillende types kristallen lampen. Veel plezier bij het rondneuzen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.